Майк Помпео обвини Джо Байдън, че заема слаба позиция по проблема с кибератаките

  • 11 юли 2021 17:33

  • 706
  • 1
Майк Помпео обвини Джо Байдън, че заема слаба позиция по проблема с кибератаките
© Getty Images

Президентът на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в заема слаба позиция по отношение на кибератаките. Това мнение изрази бившият държавен секретар на САЩ Майк Помпео в ефира на Fox News, цитиран от "Фокус".

По време на руско-американската среща на високо равнище в Женева през юни лидерите на двете страни се договориха да проведат диалог по темата за киберсигурността, Заяви тогава Байдън по време на пресконференцията си, че е представил на руската страна списък с 16 критични инфраструктурни области, които не трябва да бъдат атакувани от хакери. Според Помпео определението за „16 неприкосновени области“ оставя уязвими американските компании, които оперират в други области.
Майк Помпейо става анализатор в телевизия

Според бившия ръководител на Държавния департамент Съединените щати трябва да провеждат политика, при която последиците за другите страни ще надвишават потенциалните ползи от техните действия. "Трябва да се уверим, че те (държавите) разбират, че трябва да платят реалната цена", каза Помпео.

Теодора Александрова
706 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.07.11 | 17:42

1
Невъзможно

Добави коментар

Водещи новини