Три от децата на Бранджелина искали да свидетелстват срещу Брад Пит

  • 21 юни 2021 13:36

  • 1029
  • 1
Три от децата на Бранджелина искали да свидетелстват срещу Брад Пит
© Getty Images

Холивудската актриса и режисьор Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския е заявила, че три от децата са искали да дадат показания срещу своя баща Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в, съобщи Us Weekly, предава Монитор.

В края на 2020 г. адвокатите на актрисата представили документ, в който се твърдяло, че децата на Джоли са готови да свидетелстват против бившия й съпруг в съда. „Децата, за чието попечителство става дума, са достатъчно големи, за да разбират какво се случва… Три от децата са поискали да дадат показания“, се казвало в документа.

Въпреки това през май съдията Джон Одъркрик забрани на наследниците на двойката да се изказват на съдебните заседания и да дават показания против баща си.

Брад Пит получи съвместно попечителство с Анджелина Джоли над децата

Представители на актрисата заявиха по този повод, че „на нея й е отказан справедлив съдебен процес, изключвайки нейните доказателства, които се отнасят до здравето, безопасността и благополучието на децата – доказателства, имащи решаващо значение“.

Самата Анджелина тогава беше подчертала, че Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в не може да бъде опекун, тъй като е подлагал семейството си на насилие.

По-късно актьорът все пак постигна съвместно попечителство над децата. Съдебните спорове между бившите съпрузи продължиха почти 5 години.

Novini.bg
1029 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
храни

2021.06.21 | 13:58

1
храни куче да те лае.

Добави коментар

Водещи новини