Жената на Мъск влезе в болница

  • 12 май 2021 14:07

  • 1901
  • 1
Жената на Мъск влезе в болница
© Getty Images

Певицата Граймс призна, че е получила паник атака скоро след появата й в шоуто "Сатърдей Найт Лайв". На 8 май предаването бе водено от нейния приятел Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател,, пише "Монитор".

В шоуто участва и Майли Сайръс, като късно снощи Граймс публикува техни общи снимки от гримьорната с пояснението „Забравих да пусна тези кадри по-рано, защото получих паник атака и отидох в болница, за да започна лечение.“

В предаването 33-годишната изпълнителка на "Delete Forever" участва в скеч на тема Супер Марио и бе в ролята на Принцеса Праскова.

Партньорката на Илон Мъск с нова татуировка - "красиви белези от извънземни"

Граймс, чието рождено име е Клер Буше, и 49-годишният милиардер Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, разкриха, че са двойка по време на Мет Гала в Ню Йорк през 2018 г. Техният син се роди на 4 май 2020 г. и получи името X AE A-Xii, предизвикало големи дискусии в обществото.

Самият Мъск се пошегува в шоуто с тази тема, като каза, че името на сина му звучи сякаш котка е пробягала през клавиатура.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@grimes)

Novini.bg
1901 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.05.12 | 16:31

1
Яжте пасти и после към гилотината.

Добави коментар

Водещи новини