Белият дом прави преглед на политиката си относно "Северен поток 2"

16 февруари 2021 15:03

Белият дом прави преглед на политиката си относно "Северен поток 2"
© Getty Images/Guliver
574 1

Администрацията на президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в прави оценка на политиката на Съединените щати по отношение на газопровода "Северен поток 2" и е започнала разговори с Берлин за бъдещето на проекта, съобщи във вторник "Уолстрийт джърнъл", цитиран от БНР.

Белият дом, който все още не е приложил санкциите, разрешени от предишната администрация на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, е изправен пред краен срок да съобщи компаниите, които нарушават закона, като целта е да се спре проектът, посочва финансово издание.

Говорител на Държавния департамент заяви пред "Уолстрийт джърнъл", че Вашингтон е наясно, че строителството на тръбопровода е възобновено и че "ще следи дейността по завършване или сертифициране на тръбопровода и ако такава дейност се осъществи, ще вземе решение относно приложимостта на санкциите".

Руският вицепремиер: "Северен поток-2" ще бъде завършен

Novini.bg
574 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Dawna23

2021.04.10 | 03:58

1
­В­­­и­­­ж­­­т­­­е­­ ­­­м­о­­­я­­т­а­ ­­­т­и­й­­н­­ ­­­п­у­т­­­к­­а­­­ ­­­-­­­ ­W­W­W­.­­­B­­­G­­­1­­­7­­.­C­­L­­­U­­­B­

Добави коментар

Водещи новини