Стана ясно кога внасят в Сената обвиненията към Тръмп за подбудителство към бунт

  • 22 януари 2021 18:37

  • 756
  • 5
Стана ясно кога внасят в Сената обвиненията към Тръмп за подбудителство към бунт
© Getty Images/Guliver

Камарата на представителите на САЩ ще внесе в понеделник в Сената обвиненията към експрезидента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за подбудителство към бунт. Това обяви днес лидерът на мнозинството на демократите в Сената Чък Шумър, цитиран от Ройтерс.

Всичко по темата:
Размириците в Капитолия 205

В горната камара на Конгреса на САЩ трябва да започне процедурата за импийчмънт срещу Тръмп, която може да доведе до забрана той да се кандидатира отново за президент.

"Камарата ще внесе в Сената клаузата за импийчммънт. Сенатът ще извърши процес за импийчмънт на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Това ще бъде пълноценен процес. Това ще бъде справедлив процес", каза Шумър от трибуната на Сената, пише БТА.

Републиканците в Сената на САЩ не искат старт на изслушванията за импийчмънта на Тръмп до февруари

Последвайте канала на

Novini.bg
756 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
НЕ ПОДРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.22 | 20:34

5
5 ГОДИНИ С. ТРИФОНОВ НИ КАЗВАШЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ГЕРБ А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ТАЙНО СЕ УГОВАРЯШЕ С Б.Б ДА ВЛЯЗАТ 50% НЕГОВИ ХОРА ВЪВ ГЕРБ И КОГАТО Б.Б МУ ОТКАЗА ТОЙ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ ПРОТИВ Б.Б СЪЩИЯТ С. ТРИФОНОВ БЕШЕ ПРИЯТЕЛ СЪС ИЛИЯ ПАВЛОВ И СЪС ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ПРЕДЛОЖИ НИСКА СУБСИДИЯ ЗА ПАРТИИТЕ ЗА ДА СТАНАТ ОБЕКТ НА КОРУПЦИЯ И ЗАВИСИМОСТ ОТ СТРАНА НА БОГАТАШИТЕ И ОТ СЕГА КАЗВА ЧЕ АКО ТОЙ УПРАВЛЯВА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯ ЗА ДА МОГАТ БОГАТАШИТЕ КАТО НЕГО ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛАЩАТ И БЕДНИТЕ ХОРА КОИТО ЕДВА СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ ТОВА ЛИ ЩЕ Е ЧОВЕКЪТ КОИТО ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО КОРУПЦИЯТА МУТРИТЕ И БЕДНОСТТА НЕ ВЯРВАМ НА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ AKO TOЙ НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ БЪДЕ КАТО Б.Б А НА НАС ВТОРИ Б.Б НЕ НИ ТРЯБВА НАЛИ
Никсан

2021.01.22 | 19:51

4
А в България обвинения за Кауна и Учиндолеца кога ? За Галева и трио педали кога ?

2021.01.22 | 19:42

3
А обвинения за подбудителство на Малкото юмруче кога???
ясновидец

2021.01.22 | 19:28

2
не е виновен ,нищо не е направил, тези американци направо откачат,как може такива измислици

2021.01.22 | 18:46

1
Нищо не могат да му направят. Нахлуването в Капитолия бе организирано от ЛЕВИТЕ РАДИКАЛИ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини