Байдън вече се сдоби с акаунт на Туитър... и последва известен модел, отритнат от Тръмп

  • 21 януари 2021 12:48

  • 711
  • 3
Байдън вече се сдоби с акаунт на Туитър... и последва известен модел, отритнат от Тръмп
© Getty Images (архив)

Встъпилият официално в длъжност като 46-ия президент на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в наследи президентския профил (POTUS, президент на Съединените щати, б.р.) в Туитър от своя предшественик Доналд Тръмп. Едно от първите неща, които направиха впечатление, е, че държавният глава е "последвал" известния модел Криси Тийгън наред с официалните лица от Белия дом.

,,О, Боже мой!'', гласеше лаконичната реакция на 35-годишната Тийгън, когато разбира, че новият президент на Съединените щати е последвал профила ѝ и че най-накрая ще може да следи туитовете на американския държавен глава, без да бъде премахната, както ѝ се е случило по време на мандата на Тръмп.

Байдън подписа първи укази като президент, отменяйки политики на Тръмп

Решението на администратора на президентския профил да последва този на модела идва след по-малко от 24 часа от шеговитата ѝ молба да бъде последвана.

Самата Тийгън нееднократно е демонстрирала подкрепата си спрямо Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, а след избирането му за 46-ия президент на САЩ тя заявява в друга социална мрежа, че всичко започва да се нарежда след ерата на "пълния психопат" Доналд Тръмп.

Novini.bg
711 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Сатанинска ку$ва

2021.01.21 | 13:51

3
Тази същата имаше туитове свързани с pizzagate. Педофилкият скандал в САЩ, където демократите бяха основните замесени! Беше яростно нападната в САЩ. Изчадие на сатаната!
Stamatis

2021.01.21 | 13:00

1
Докъде докараха повърхностните медии хората, президентът на САЩ да е важно, кой модел бил последвал! Това ли са важните неща?! Или социалните мрежи и ексхибиционизмът им е изпил мозъците!
САЩ

2021.01.21 | 13:08

2
Ами няма да е като Тръмп я. Два импийчмънта без свирка.:)

Добави коментар

Водещи новини