Бай-бай, семейство Тръмп!

  • 19 януари 2021 18:21

  • 5266
  • 0
Бай-бай, семейство Тръмп!
© Getty Images

Нямам търпение да спра да пиша за Тръмп! Един съветски лидер по-малко! 

Утре, утре е денят! D-Day. Според мен, Президентството на Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в трябва да се отбелязва като D-Day+1; D-Day+2 и така нататък – както са отбелязвали развитието на кампанията в Нормандия, след десанта през 1944 г. 

И ето така си дойде краят на един много нечистоплътен период в световната история. Понеже съм глупав оптимист, избирам да гледам положително на него. Въпреки всички отвратителни неща, които донесе, направи така, че по-лесно и по-ясно да се прекара линията на разделението между здравия разум и отровния расизъм, страх, необразованост, откровена тъпота, агресия и нацизъм.

Като същински лакмус, това оранжево човече и кликата му от мъпети в САЩ и по света

показаха къде се крият спящите клетки на домашно-отгледаните терористи. Показаха ни и кои от хората наоколо е добре да бъдат отбягвани. И ни показаха каква е разликата между науката и суеверията. 

***

Но, така или иначе, лека полека си дойде моментът, в който семейство Доналд и Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил напускат Белия дом. 

Изключително опасни могат да се окажат тези последни часове – от гледна точка на това, че Оранжевият мъпет се гласи да помилва стотина престъпници. Поправка: БОГАТИ престъпници. Според вътрешни източници, помилването струва пари. 

Администрацията на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския същевременно постигна рекорд по екзекуции. Всички знаем, че това беше ПР трик, за да се лъсне имиджът на „президент на закона и реда“. Но, правилно сте се сетили – екзекутираните са бедни маргинали, които не могат да си платят помилването. Включително наскоро беше екзекутирана и Лиза Монтгомъри – доказано психично болна жена, която не различава фантазия от реалност, и която имаше нужда от помощ и лечение. Но, в името на Law & Order президентския имидж, умря. Докато други – хора с пари – ще бъдат помилвани от затвор.

Защото… ами защото са хора с пари. 

„Цял живот изтезания“: историята на жената, която Тръмп бърза да екзекутира

Опасни са тези часове и защото Оранжевият продължава да разполага с достъп до секретна информация, която струва пари. Много пари. И има много хора, които са готови да ги платят. А той няма да се спре пред нищо. Вероятно е дори да се опита да избяга от САЩ и да продаде държавните и военни тайни, за да си купи гражданство някъде. Я Русия, я любимата му Северна Корея. Хем да си отмъсти, че не го избраха (аз съм ебаси пича, а Америка не ме обича!), хем да изкара и пари – двете най-любими неща на Доналд: отмъщението и парите. 

Първата дама на САЩ и трета дама на Доналд – Мелания,

на пръв поглед напълно подкрепя и стои до съпруга си. На втори поглед – се говори, че близки от обкръжението ѝ в Белия дом знаят, че търси начин да се разведе с Доналд и е чакала края на мандата. Което ме навява на мисълта, че тя е сред най-щастливите американци след избора на Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в. Но това, разбира се, времето ще покаже. Сега можем само да гадаем. 

Не ми се говори за миналото на Мелания, голите снимки и така нататък, няма смисъл, това ѝ е най-малкият проблем. Било е работа, като работа, да го използваме срещу нея, ни прави не по-различни от Тръмперите. Но това, което прави сега и правеше през последните години, мога да извиня само с едно единствено нещо и то е: страх от домашно насилие. В края на краищата, тя е само една имигрантка, бивша моделка, инсталирана насред криминална фамилия с връзки във всички престъпни картели. Предполагам, я е страх да направи нещо, с което да развали настроението на зле гримирания си съпруг. Била е млада, поблазнила се е, сега не може да се пусне от хорото. Само така мога да си обясня или извиня това, което се случва около нея. 

И все пак ми е странно, че успя да извърти случилото се на 6 януари – атаката на Капитолия – и да изкара себе си „жертва“, без да обръща сериозно внимание на епицентъра на бурята. 

Все пак ми е странно, че през юни 2018 г., когато отиде да види децата, разделени от родителите им (някои от тях – завинаги), в центъра за задържани на границата с Мексико… резултат от политическите амбиции на мъжа ѝ да се хареса на ККК-тълпата, Мелания отиде с яке, на което пишеше: „Наистина не ми пука, а на теб?“ (“I Really Don’t Care, Do U?”)

Странно ми е, че е първата Първа дама, която няма да спази традицията да посрещне наследничката на поста ѝ. 

Странно ми е, че докато съпругът ѝ Доналд говори по митингите си за това как „имигрантите водят тук семействата си и това трябва да спре!“, нейното семейство получава гражданство…

Странно ми е, че точно тя води кампания срещу тормоза на деца…

Какви ги говоря! Въобще не ми е странно. Повръща ми се от това, но не ми е странно. Това са те – семейство Тръмп. 

Надявам се някой ден да кръстят гадни венерически болести на тях. „Лоша новина… имаш меланиятръмп“… „Ъгх…! Гадост!“… „Спокойно, лекува се! Можеше и по-зле да е: можеше да имаш доналдтръмп!“

***

За феновете на Тръмп… какво да кажем. Ами, например: човек трябва да живее живота си така, че бившите му да не тичат да го издават на властите. 

Полицията е арестувала Райни Джун Уилямс в понеделник, след сигнал от бившето ѝ гадже. Райни е жената, която е откраднала лаптопа на Пелоси по време на щурма на Капитолия. Интересното е, че ФБР има данни за това, е планирала да го продаде на свой познат в Русия. Толкова с „патриотите“… 

Но да се върнем на „човешката“ история в тая история. Аз лично – каквито и раздели да имам зад гърба си, вярвам, че нито една моя бивша не би ме издала на властите, защото не съм такова shitshow (сами ще си го проверите в Google какво значи). Или поне – не чак такова. 

Та, така… живей така, че бившите ти да не искат да те издават на властите. 

И още за феновете или по-скоро към феновете. Знам, че всички сте от някаква странна религия, някакво наци-християнство, което няма нищо общо с Християнството и, ако ви се наложи да избирате между Тръмп и Христос, ще изберете Тръмп. Но знам, че имате склонност да четете Евангелието като Дявола и да си правите разни „изводи“, търсите скрити послания в ръкомахането на Доналд и всичко ви е „знак“ или „сигнал“. Искам да ви кажа: откакто фалшивият идол стъпи в Белия дом, се случиха пожари, бедствия, Бог ви изпрати чума. Истинска, действителна пандемия дойде на Земята. Не знам какво повече искате? Имейл от Бог? В Сахара заваля сняг. Веднъж е валяло допреди това – през 1942 г., по време на Втората световна. Откакто Тръмп е в Белия дом – вали сняг в Сахара за трети път!

Не е зле, като за „знак“, а?

Сняг покри Сахара

...

Прави впечатление, че едни ОПРЕДЕЛЕНИ хора са фенове на Тръмп по света и у нас. Например един евродепутат, който беше заподозрян в хвърляне на пиратки по протестиращите, се хвърли да защитава крайно-дясната онлайн платформа Parler. Всички знаем, че Parler е зле прикрит канал за нео-нацисти. Но случката поражда въпроси, нали? Като например: защо хвърляш пиратки по хора, които с МИРЕН протест си изразяват мнението, а след това ходиш да защитаваш правото на изразяване в Parler – платформа за крайно-дясна омраза, в която се обсъждат стратегии за нападение и насилие? 

Нещо ми подсказва, че отговорите няма да ни харесат. 

Ще го кажа за не знам кой път: Когато говорим за свободата на словото, не включваме фашистите, расистите, нацистите и терористите, точно така както, когато говорим за свободата на сексуалната ориентация, не включваме педофилите. Точка по въпроса! 

Свободата на словото не включва фашисти, расисти и терористи! Точка!

Но, хей!—имам добри новини за всички, ревящи по Parler. Хостингът му е преместен в Русия, поет е от DDOS GUARD. Знаете ли кой още се хоства на същия DDOS GUARD? Официалният сайт на „Хамас“. Честито, патриоти! Свободата на словото ви беше спасена от руските приятели на „Хамас“. 

...

Getty Images/колаж: Novini.bg

Последвайте канала на

Александър Томов
5266 0

Свързани новини

Водещи новини