Нанси Пелоси: Тръмп е опасен за САЩ и трябва да бъде отстранен от длъжност

  • 13 януари 2021 20:37

  • 1754
  • 2
Нанси Пелоси: Тръмп е опасен за САЩ и трябва да бъде отстранен от длъжност
© Getty Images

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е очевидна и непосредствена опасност за САЩ и трябва да бъде отстранен от длъжност, заяви председателката на Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси, цитирана от световните агенции.

Всичко по темата:
Размириците в Капитолия 169

"Знаем, че президентът на САЩ подстрекаваше към този бунт, това въоръжено въстание против нашата страна. Той трябва да си върви. Той е очевидна и непосредствена опасност за нацията, която всички ние обичаме", заяви тя по време на дебатите в долната камара на Конгреса за процедура по нов импийчмънт на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския след щурмуването на Капитолия на 6 януари, при което загинаха петима души.

Преди изказването на Пелоси конгресмените дебатираха правилата на процедурата за разглеждане на резолюцията за импийчмът на Тръмп, съгласуваха ги и накрая приеха с 221 гласа "за" срещу 203 гласа "против" да продължат напред с въпроса, предадоха БТА и Ройтерс. Сега те дебатират самите обвинения срещу Тръмп.

Очаква след тези дебати, които ще продължат около 2 часа, да се гласува самата резолюция за импийчмънт.

Всичко по темата:
Novini.bg
1754 2

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 2

Добави коментар

2021.01.14 | 04:31

2
Нанси и стърчи некролога от джоба, защо не кеси дома на топло, тоя вампир злобен.
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.01.13 | 23:26

1
Дъртия вампир Нанси срещу върколака Тръмп.....Подземен свят 2 ...Суспендиране на свободата на словото,премахване на всички граждански права и обявяване на Америка за Неолиберална Комунистическа КОЧИНА на вампири и Евреи

Добави коментар

Водещи новини