Върховният съд на щата Уисконсин отказа да разгледа иска на Тръмп, оспорващ резултатите от изборите

Върховният съд на щата Уисконсин днес отказа да разгледа иска на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, чрез който се прави опит да се оспори изборната му загуба от демократа Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в този ключов щат.

Съдът заяви, че случаят трябва първо да мине през съдилища от по-нисша инстанция, съобщи БТА.

Тръмп загуби дело за оспорване на изборните резултати в Пенсилвания

Това правно поражение е поредното от поредица неудачи в заведените от Тръмп след изборите дела. Съдиите в множество оспорвани щати отклониха исковете му за изборни измами и нередности.

Тръмп поиска от Върховния съд на щата Уисконсин да обяви за недействителни повече от 221 000 бюлетини в двата най-големи, клонящи към демократите окръга в щата, твърдейки, че има нередности в начина, по който са били преброени гласовете, дадени по пощата.

Неговият иск повтаря твърденията, отхвърлени по-рано от изборни служители в тези окръзи по време на повторното преброяване, което почти не повлия на преднината, осигурила победата на Байдън там с около 20 700 гласа.

Коментари

 1. 2020.12.05 | 02:57
  Тръмпито започна 41 съдебни дела за изборите. Резилтат: 40 загуби, 1 малка победа. ЛУУУУУУЗЗЗЗЪЪЪЪЪРРРРРР! След изборите, Тръмпчо почна да събира пари за да поддържа ужким процесите. Оказа се, че 207 милиона ще отидат право в неговия джоб. Значи, трябват му още 200 за да плати дълговете си. Е, тъпите му поддръжници и това ще понесат. DonaldJTrump2024.com
 2. 2020.12.04 | 04:35
  Обаче се оказа че са арестували шефката на ЦРУ, И СЕГА ЩЕЛИ ДА ПОЧНАТ И ДРУГИ БАТ ДОНИ ЩЕГИ ИЗРБЕ ТЕЗИ ДЕМОКРАТИ
  1. 2020.12.04 | 08:08
   Много ЗАБЛУДЕН НАРОД ИМА в България. Тоя Мошеник Тръмп тепърва ще го изхвърлят и съдят за НЕПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ..ЛЪЖЕНЕ НА ФИРМИ И ИЗБИРАТЕЛИ
 3. 2020.12.03 | 22:59
  В Америка винаги има някой, който е по-голям мошеник. Освен това демократите се подготвят вече 4 години да те сринат Дони. С тях на глава не се излиза.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Одобрявате ли искането за импийчмънт на Доналд Тръмп?

Одобрявате ли искането за импийчмънт на Доналд Тръмп?

Избрано от Интернет