Тръмп може да продаде държавна тайна за пари, съмнява се бивш ЦРУ агент

  • 12 ноември 2020 18:12

  • 2415
  • 7
Тръмп може да продаде държавна тайна за пари, съмнява се бивш ЦРУ агент
© Getty Images

Едно от опасенията на запознатите с Националната сигурност в САЩ е, че Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския може да използва последните дни, за да натрупа лична изгода, за сметка на националната сигурност. 

Няколко са факторите, за които анализатори в САЩ се притесняват и те се отнасят до националната сигурност на страната, съобщава СиЕнЕн в няколко свои материала. 

Първостепенна важност има липсата на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския от всякакви срещи и задължения, свързани с битката с COVID. Според близки на Белия дом източници на медията, президентът прекарва дните си, заобиколен със съветници и адвокати, с които се работи единствено по това как да се атакуват изборните резултати. 

Доналд Тръмп уволни военния министър Марк Еспър

След уволнението на военния министър Марк Еспър, високопоставени служители на Пентагона се безпокоят, че всички високи длъжности в Националната сигурност на САЩ ще бъдат заети от лоялисти на Тръмп, които умишлено ще спъват работата на Пентагона. 

В друг материал се посочва, че от Държавния департамент нарочно крият съобщенията, изпратени до новоизбрания президент Джо Байдън от световни лидери. Протоколът задължава официалната кореспонденция да минава през Държавния департамент, но източници твърдят, че там цари „дребнавост“ и поздравите и съобщенията от държавни лидери и политици се съхраняват в Департамента, но не се дава достъп до тях на Байдън или хората му. 

Става въпрос за дузини съобщения. 

Все пак Байдън поддържа връзки и без „помощта“ на Държавния департамент и постоянно комуникира със световните лидери, но по различни канали. 

Списание Vanity Fair пък публикува статия на Бес Левин, в която се цитира бившият служител на ЦРУ Дейвид Прейес, който е автор на книгата The President’s Book of Secrets. Според него има реален шанс Тръмп да продаде за пари тайни от националната сигурност на врагове на САЩ, за да покрие многото си дългове и загуби. 

...

 

Последвайте канала на

Novini.bg
2415 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
XXX

2020.11.13 | 18:15

7
АКО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ С.Т. НЯМА ДА ПРОМЕНИ НИЩО
наблюдател

2020.11.13 | 04:49

5
Не вярвайте на 90% от медиите.Така оплюват и манипулират в полза на т.н.демократи ,които са зарината в корупция.До къде стига оплюването че тъой щял да продате ............Абсолютни параноидни измишльотини за малоумни.До къде им стигат фантазиите.Всички манипулации уж грешки при броенето и въобще при изборите са все направени в полза на демократите.Няма еедна грешка да е направена в полза на републиканците.
Mariana Orvis

2020.11.13 | 09:05

6
Bravo, " nablyudatel" ! Absolyutno ste pravi!
Ddd

2020.11.12 | 20:57

4
Ostavete coveka na mira nee vjarno tova toi e poveditela na izborite
бобъра

2020.11.12 | 20:51

3
Служителя на ЦРУ Дейвид Прейес вероятно има опит в продажба на тайни. щом допуска че Тръмп ще продаде, също като него, някакви тайни. Или си прави някаква реклама !?

2020.11.12 | 19:29

2
Xhaxha, дай ми нещо и аз да продам имам хора за всичко

2020.11.12 | 18:34

1
Тоя сламеник е способен на всичко. Нищо добро не е създал през живота си, и три пъти фалира наследственото си състояние.

Добави коментар

Водещи новини