Стотици зарязани в студа, няколко в болница след митинг на Тръмп

Стотици хора, посетили митинг на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в Омаха във вторник, са били оставени на студа, защото не са осигурили транспорт за извозване, съобщи Ню Йорк Таймс. 

Шестима са били откарани в болница, а над 20 човека сами са потърсили лекарска помощ, заради премръзванията. 

Срещата между президента, който води кампанията си за преизбиране, и феновете му в Омаха се е провела на летище „Епли“. Хората са били докарани от паркинга до мястото на срещата от шътъл бусове, но след като Тръмп е свършил с шоуто си, се е прибрал, а за тълпата не е имало бусове. 

Тръмп тръби, че COVID доминира новините, за да подкопава кампанията му

Според очевидци, бусовете са били повече за събиране, но им казали, че за извозване няма да има. След като настанала суматоха, организаторите все пак успели да съберат няколко автобуса, но това коствало часове чакане на студа. Последният откаран се качил на автобус в 23.50 ч., а митингът е свършил към 21.00 ч. За най-рано пристигналите, това прави около 10 часа, които са прекарали на летището, последните от които – на температури близки до нулата. 
...

 

Коментари

  1. 2020.10.30 | 11:37
    Тъпи тръмписти, видяха ли сега колко му дреме на Тръмп за неговите избиратели.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет