120 години затвор за създател на секскулт

На 120 години затвор е бил осъден създател на зловещ секс култ, написа британският в. Дейли мейл.

Магистрати в Ню Йорк вчера са решили съдбата на Кийт Раниер след като през 2019 г. основателят на NXIVM е бил признат за виновен в сексуална експлоатация на няколко жени и момичета, нелегален трафик на хора, финансови машинации и документни измами.

Заради доказаните в съдебната зала престъпления мъжът е получил над вековната присъда и отнесъл глоба в размер на 1,75 милиона долара. "Първата молба за предсрочно освобождаване може да бъде подадена най-рано при изтичането на половината от присъдата", се е посочвало още в решението на магистратите.

NXIVM е била създадена в град Олбани, щата Ню Йорк, през 1998 г. Официално това е била фирма с предмет на дейност маркетинг на много нива и консултантски услуги. Зад паравана на бизнеса е действал зловещ секскулт.

Кийт Раниер е принуждавал последователките си да правят секс с него, подлагал ги продължителни диети за отслабване и източвал техните банкови сметки и карти. Освен това членовете на сектата (и от двата пола) са били подлагани на физически и психически тормоз.

Раниер (роден през 1960 г. в град Ню Йорк) и използващ псевдонима Авангард е бил арестуван в Мексико през зимата на 2018 г. по искане на САЩ.

В престъпната фирма са участвали много хора. Както вече писахме, по-рано по същото дело е била осъдена и дъщерята на председателя на Световния еврейски конгрес от 1979 г. до 2007 г. Едгар Бронфман – Клеър Бронфман.

Щерка на ексшеф на СЕК влезе в затвора заради секскулт

Жената е била лишена от свобода за срок от шест години и девет месеца.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет