Бивше ченге е пазело стаята на Джулиани при сцената с Бакалова

Бивш полицай, който е работел като охранител на бившия кмет и настоящ адвокат на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския – Руди Джулиани, е претърсил, а след това и застанал на пост, за да пази пред хотелската стая, в която е заснета най-популярната сцена от новия филм за Борат. 

Продуцентът и главен актьор във филма Саша Барон Коен сподели в интервю пред Стивън Колбер, че е имало известно притеснение за безопасността на българската актриса Мария Бакалова, която играе ролята на 15-годишната дъщеря на Борат. 

Интервюто започва с въпрос на Колбер дали Коен смята оправданията на Джулиани за основателни – че нищо притеснително не се е случило и т.н.

Отговорът на продуцентът е, че

щом ТОВА не се смята за нещо важно, то какви ли други неща е вероятно да са се случвали между Джулиани и жени, които е канил в хотелски стаи,

защото акцентът в случая е, че момичето е непълнолетно, за което Джулиани знае (той не знае, че е актриса), той се качва в стаята с нея и пие алкохол, докато посяга и бърка в панталоните си по време на „разговора“. 

Самият Коен се е криел в тайник, направен в гардероба. Преди Джулиани и Бакалова (героинята ѝ Тутар Сагдиев) да влязат там обаче, неговият охранител, който е бивш полицай, е претърсил стаята, а след това е застанал на пост отпред, за да не може никой да влезе или излезе. Което е доста притеснително за безопасността на момичето, коментира Коен. 

Той отново разказа как Бакалова (тогава на 22 г.) се е явила на кастинга и се е преборила за ролята с над 500 други участнички, защото е можела чудесно да импровизира. В следващ етап от подбора са я изпитали „на живо“, като целта е била да убеди случайни хора на улицата в Лондон, че тя е именно Тутар Сагдиев. 

Саша Барон Коен отново заяви, че Мария Бакалова трябва да вземе Оскар за ролята си. 
 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет