Седмица по-късно: „Поне са с маски, какво искате!“

  • 27 октомври 2020 16:17

  • 2756
  • 2
Седмица по-късно: „Поне са с маски, какво искате!“
© twitter.com/paultao

Седмица, след като тази снимка обиколи света и шокира, разсмя, смути и предизвика хората, тя се появи отново като център на вниманието, защото покрай обезпокоителната COVID-истерия, правилното и дисциплинирано социално поведение е нещо много важно! 

Роби ли са мъжете? Според тази жена категорично да

Във Фейсбук отделни потребители, както и официалната страница на 9GAG, например, споделиха, че намират за важно, че тези двамата на снимката… носят маски.

Някои от потребителите се опитват да намекнат, че има „двойни стандарти“ в отношението на хората, давайки пример: „Опитайте да обърнете местата на половете – тя да е на каишка – и ще разберете какъв е проблемът!“, пише потребител Ал Макки, например. 

Джоуи Джоджо пък дава дамата, като добър пример, споделяйки: „По-добре отколкото стопаните, които оставят кучетата си затворени в колата. Тя е добър стопанин“. 

Разбира се, се появява и чисто прагматичната страна от потребители, които обясняват, че за подобна „ролева игра“ се плащат добри пари, така че човекът вероятно може и да е изкарал нещо. 

Но все пак центърът на вниманието си остава социалната дисциплина (и двамата изглеждат като хора, които обичат „дисциплината“…), която демонстрират с отговорното носене на маски посред пандемията. 

Свещеник арестуван след тройка с доминаторки пред олтара (или какво бъркаме като човечество)

...
 

Novini.bg
2756 2

Коментари 2

Добави коментар
обикновен сводник

2020.10.28 | 14:30

2
Тия правят бдсм порнография, просто този път са излезли сред природата.
Естет

2020.10.27 | 18:14

1
Такава като тази гола дамисе появи по добре да одаря една ръчна и да избягам далеч

Добави коментар

Водещи новини