Ветерани припомнят „военна“ изцепка с венерически болести на Тръмп

Групата „Ветерани от Виетнам срещу Тръмп“ публикуваха подсещане към своите последователи за отношението на Тръмп към тях, препращайки към няколко негови интервюта от миналото, в които сравнява избягването на венерически болести с Войната във Виетнам. 

Самият Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е често обвиняван от ветераните за това, че с връзките и парите на баща си, се е „измъкнал“ от военна служба по време на Виетнам, плащайки на лекари да му „припишат“ несъществуващи медицински проблеми с ошипяване на костите.   

В поста на ветераните има препратка към интервю на Тръмп пред Хауърд Стърн от 1997 г., в което Тръмп нарича сам себе си „смел войник“ за това, че е избегнал предаваните по полов път болести от времето, когато е бил ерген. 

Невероятно“ – казва Тръмп в интервюто – „направо не мога да повярвам. Аз съм късметлия, имайки предвид какъв е светът, колко е опасен. То е като във Виетнам, един вид. Това е моят личен Виетнам. Чувствам се като велик и смел войник“

Бизнесменът-политик продължава, наричайки женските вагини „потенциални мини“, пояснявайки: „Има си истинска опасност там“. 

Четири години по-рано, в същото шоу, припомнят истинските ветерани от истинската война във Виетнам, Тръмп заявява, че не се чувства виновен за това, че не е участвал във войната, както хората от неговото поколение са били принудени да направят, защото, според него, да ходиш по срещи с жени в ерата на СПИН било същото като да участваш във войната във Виетнам. 

Оригиналният цитиран материал на списание People завършва с напомняне как Тръмп е записан да казва (през 2005 г.), че, понеже е известен и му се „разминава“, обичал да хваща жените за гениталиите, а през годините обвиненията в сексуални посегателства и насилие срещу Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския са се умножили, като към тях има добавено и от бивша репортерка на People. 
 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет