ФБР осуети план за отвличане на губернатора на Мичиган

  • 09 октомври 2020 19:09

  • 1011
  • 1
ФБР осуети план за отвличане на губернатора на Мичиган
© Gettyimages

Седмица след като се зарази с коронавирус, Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че е готов да участва в два митинга през уикенда. Това обаче няма да се случи, ако направеният му днес тест се окаже положителен.

До президентския вот остава по-малко от месец. Лекуващият лекар на президента Шон Конли заяви, че той е завършил лечението си и може да поднови публичните си изяви.

Тръмп коментира, че е в отлична форма след приема на експерименталното лекарство "Редженерон".

Политическо напрежение и огнестрелни оръжия: Америка е настръхнала

"Мисля, че ще се включа в митинг в събота, ако имаме време да го организираме. Искаме да сме във Флорида. Може да се върна и да направим митинг и в Пенсилвания в неделя. Чувствам се толкова добре", коментира той, цитиран от БТВ.

На фона на предстощите избори в САЩ - ФБР осуети отвличане на губернатора на щата Мичиган – Гретчен Уитмър. 13 души от крайнодясна групировка са обвинени за това, че са планирали "да свалят правителството в щата и да разпалят гражданска война".

Мичиган често попада в полезрението на Тръмп. Най-вече заради мерките на местната власт срещу коронавируса, на които той често е противник.

През април президентът написа в "Туитър": "ОСВОБОДЕТЕ МИЧИГАН". Губернатор Уитмър пък заяви, че е взела трудни решения, за да опази щата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1011 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ковидон

2020.10.11 | 17:52

1
Мафията в действие! Вируса мутира и той от край време се предава по въздушно-капков път от човек на човек по въздуха ! Маските и хигиената са единственното адекватно средство за да се намали докато човека сам изгради имунитета ! Това да се затварят граници , самолети и други е пълното мародерство... Как като затвориш гранизата ще спреш въздуха ! Как като спреш самолетите ще спреш въздуха ??? Мерките за затварания са 100% неадекватни и неуместни обслужващи само държавтите служители и финансовата мафия с абсолютно никакъв ефект над вируса , който си върви с въздухо потока и затворените врати и граници и спрели самолети и заведения не го тревожат въобще.

Добави коментар

Водещи новини