Тейлър Суифт обяви, че подкрепя Джо Байдън за президент на САЩ

Поп звездата Тейлър Суифт засвидетелства подкрепата си за демократа Джо Байдън на предстоящите президентски избори в САЩ, съобщават Франс прес и ДПА.

Байдън и кандидатката за вицепрезидент Камала Харис ще се изправят срещу Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и Майк ПенсМайк ПенсМайкъл Ричард "Майк" Пенс е настоящият вицепрезидент на САЩ и на изборите на 3 ноември.

"С гордост ще гласувам за Джо Байдън и Камала Харис на тазгодишните президентски избори. Вярвам, че под тяхно ръководство САЩ имат шанс да започнат оздравителния процес, от който така отчаяно се нуждаят", споделя Тейлър Суифт за сп. "Ви".

"Най-необходимата промяна е да изберем президент, който да признае, че цветнокожите заслужават да се чувстват в безопасност и представени, че жените заслужават правото да избират какво да се случва с телата им и че ЛГБТ+ общността заслужава да бъде призната и приобщена", допълва певицата.

"Всеки заслужава управление, което се отнася сериозно към глобалните рискове за здравето и поставя живота на хората на първо място. Единственият начин, по който можем да започнем да подобряваме нещата, е да изберем лидери, готови да се изправят срещу тези проблеми и да намерят начини да се справят с тях", казва още Тейлър Суифт.

Над четири милиона американци вече са гласували преди изборите през ноември

Джо Байдън е отговорил на Тейлър Суифт в Туитър, изказвайки благодарност за публично засвидетелстваната й подкрепа и гласността в "този ключов момент от нашата история", допълва БТА.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет