Тръмп: Желая за всички американци лечение, на каквото бях подложен аз

  • 08 октомври 2020 07:34

  • 797
  • 0
Тръмп: Желая за всички американци лечение, на каквото бях подложен аз
© Getty Images/Guliver

Президентът на Съединените щати Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се върна към задълженията си в Белия дом, седмица след като даде положителен тест за COVID-19.

Тръмп не е имал симптоми повече от 24 часа и не е вдигал температура повече от 4 дни, съобщи лекарят му Шон Конли, цитиран от БНТ.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32989

С поредно видеообръщение Тръмп заяви, че желае за всички американци лечение, на каквото е бил подложен самият той.

Тръмп вече работи в Овалния кабинет

От своя страна, съперникът му на изборите Джо Байдън посочи, че не е квалифициран да коментира психичното здраве на Тръмп, но отново разкритикува отношението му спрямо пандемията.

"Искам за всеки лечение като това на вашия президент, защото се чувствам страхотно. Чувствам се перфектно", каза Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, президент на САЩ.

"Трагедия е, че президентът се държи, сякаш COVID-19 е нещо, за което не трябва да се тревожим. Когато вече 210 000 души починаха! Това е пародия", заяви Джо Байдън, кандидат-президент на Демократическата партия.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
797 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини