Излязоха записи на Мелания Тръмп

Бивша приятелка и съветничка на първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил каза, че е записвала разговорите си с нея, защото се нуждаела от доказателства в своя защита в случай на разследване заради цената на церемонията по встъпването в длъжност на президента Доналд Тръмп на 20 януари 2017 г., предаде АП.

Стефани Уинстън Уолкоф публикува книга, озаглавена "Мелания и аз: Възходът и падението на моето приятелство с първата дама", в която разказва за организацията на церемонията.

Пред американски медии тя направи разкритието за записаните разговори. Уолкоф е помогнала за организиране и набиране на средства за церемонията по встъпването в длъжност на Тръмп, а после е работила за първата дама като неплатен съветник на Белия дом. Уолкоф е напуснала Белия дом през февруари 2018 г. при изтичането на нейния договор.

Сега Белият дом определи книгата ѝ като пълна с неверни изявления и параноична.

Бившата съветничка разказва пред американски медии, че първата дама е казала, че адвокати на Белия дом са поискали да загърби приятелството си с нея, защото имало риск от разследване на комитета, отговаряща за церемонията по встъпването в длъжност на Тръмп. Тогава Уолкоф започнала да записва разговорите си с нея.

Говорителката на първата дама Стефани Гришам каза, че всеки, който записва тайно разговори с хора, за които твърди, че са му приятели, постъпва непочтено.

Уолкоф освен това твърди, че Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил използвала частни имейл акаунти в Белия дом. Други представители на Белия дом, в това число и дъщерята на Тръмп - Иванка, и нейният съпруг Джаред Къшнър бяха критикувани именно за това, че използват за служебни цели частни акаунти, но за разлика от тях първата дама не е правителствен служител, припомня АП.

Мелания Тръмп красива дори и с предпазна маска

За церемонията по встъпването в длъжност комисията, която я организираше, събра близо 107 милиона долара, което беше безпрецедентна цена за такова събитие и близо почти двойно колкото цената за инаугурацията на Барак Обама през 2009 г.

Коментари

  1. 2020.09.03 | 22:53
    Долна шпионка, продажница, за пари са готови на всичко!
  2. 2020.09.02 | 13:08
    щом през цялото време е записвала, значи е била къртица и целта е била в крайна сметка да подстави "приятелката си"
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет