Джо Байдън: Тръмп е токсично присъствие в страната ни от четири години и е отровил ценностите ни

Кандидатът на демократите за президент на САЩ Джо Байдън осъди проявите на насилие, съпътстващи антирасистките протести и обвини съперника си Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, че разпалва социалното недоволство, предаде Франс прес.

"Мародерството не е протест. Подпалвачеството не е протест. Тези неща нямат нищо общо с протестите. Това е чисто и просто анархия", каза Байдън в реч в Питсбърг, щата Пенсилвания.

Полицай е убит в американския град Сейнт Луис

"Пожарите горят, но ние имаме президент, който разпалва пламъците вместо да ги гаси. Президентът отдавна е загубил всякакво морално превъзходство. Той не може да спре насилието, защото го е разпалвал в продължение на години", каза Байдън.

"Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е токсично присъствие в страната ни от четири години и е отровил ценностите ни. Той не успя да опази Америка (от коронавируса и протестите), затова сега се опитва да уплаши Америка. До това се свежда цялата му предизборна кампания: страхът", добави той.

Байдън също така отговори на критиките за президента и екипа му, които го описват като марионетка в ръцете на радикалната левица.

"Познавате историята ми, историята на семейството ми. Запитайте се дали приличам на радикален социалист, който симпатизира на мародерите?, каза Байдън, цитиран от БТА.

Коментари

  1. 2020.09.01 | 10:29
    какви ценности бе джендър. бегай да си сменяш пола педал
  2. 2020.09.01 | 10:13
    тия демокрасти ще ни принудят да си сменяме пола за да им покажем колко сме послушни.
  3. 2020.09.01 | 07:38
    АБЕ И ТИ СИ С ЕДИНИЯТ КРАК В ГРОБА , КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ!?
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Одобрявате ли новите санкции на Европейския съюз срещу Русия?

Одобрявате ли новите санкции на Европейския съюз срещу Русия?

Избрано от Интернет