Един човек е убит при стрелба в Уисконсин по време на безредици

Трима души са били простреляни, един от тях смъртоносно в стрелба по улиците на американския град Кеноша, щата Уисконсин, предаде Ройтерс, цитирайки вестник "Ню Йорк таймс". Вестникът се позовава на правоохранителните органи.

В Кеноша от три дни има безредици, предизвикани от прострелване в гърба на чернокож мъж от полицай.

Видео, разпространено чрез социалните медии, показва престрелка между цивилни, като няколко души се втурват към човек с пушка, която изглежда е бил повален на земята. Той стреля по хората, които тичат срещу него, и един от тях пада на земята. Чуват се няколко изстрела.

Прострелян чернокож запали град в САЩ

През местен вестник очевидец разказва, че част от хората, събрали се на протест, започнали да чупят стъклата на колите и носели оръжие. Стигнало се е до пререкания между тях и собствениците на колите, които настоявали те да спрат, предаде ТАСС.

От вчера в Кеноша е обявен полицейски час. Губернаторът на Уисконсин Тони Евърс увеличи до 250 души броя на разположените в града служители на Националната гвардия.

Губернаторът на щата Уисконсин обяви извънредно положение след протестите в град Кеноша

Коментари

  1. 2020.08.26 | 11:16
    от. гл шеф. на тайно разузнаване. вписваме на всички да знаят какво се прави с нашият румен йорданов. с лъжи искат да вкарат румен в ареста. постояно го термозът . ние на всички говориме по ваште умове. ние се сменяме с вас. румен няма нищо общо с [ никой. ]
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет