Тръмп: Байдън хули Бог

Джо Байдън хули Бог, това е казал американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде Би Би Си.

Държавният глава на проява в град Клайд (щата Охайо) е нападнал основния си съперник в надпреварата за Белия дом на 3 ноември 2020 г. "Този човек е радикален марксист, той се противопоставя на правото на свободно носене на оръжие, гарантирано от Втората поправка на Конституцията на нашата страна. Байдън е краен атеист. Той не само не зачита Библията, но и хули Всевишния", категоричен е бил 45-ият стопанин на Белия дом.

Според голяма част от социологическите проучвания бившият вицепрезидент на Барак Обама е имал значителна пред настоящия американски държавен глава.

Байдън изпреварва Тръмп с 8 пункта сред регистрираните избиратели, сочи анкета

От предизборния щаб на Байдън са отговорили на Тръмп. "Господин Байдън е много вярващ човек. Религията ръководи всички негови мисли и действия. Вярата в Бог му е давала сила през целия негов живот", това е заявил Андрю Бейтс.

 

Самият Байдън никога не е обявявал открито своето вероизповедание. "Той е роден в семейство на потомци на ирландски католици, посочи цитираната медия.

"Тръмп нееднократно е посочвал, че е протестант", допълни Би Би Си.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Как ще се развие конфликтът в Нагорни Карабах?

Избрано от Интернет