Тийнове с АК проникнали в имот на Тръмп

Американски полицаи са арестували трима тийнейджъри, проникнали в имот на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския при опит да избягат от преследване, предаде Лайф.ру.

Пазителите на закона са забелязали петнадесетгодишните момичета в лек автомобил. Когато тийновете са видели патрулката, те са тръгнали да бягат с колата. Когато обаче тя е била погната от още един полицейски автомобил, те са излезли от моторното превозно средство, прескочили ограда и са проникнали на територията на имението на президента на САЩ в курорта Мар а Лаго (в щата Флорида).

Тримата младежи са задържани. В раницата на единия от тях ние намерихме автомат Калашников (АК) и пълнител с шестнадесет патрона, е казал представителят на местната полиция Майкъл Огродник.

По думите на служителя на реда тримата тийнейджъри не са знаели, че са влезли в имот на американския държавен глава. Той е допълнил, че по време на инцидента нито Тръмп, нито някой от близкото му обкръжение е бил в Мар а Лаго.

"Момчетата са извадили късмет, защото в противен случай биха имали сблъсък с въоръжени агенти на "Сикрет сървиз"(службата за охрана на стопанина на Белия дом и други високопоставени лица)" , посочи още цитираната медията.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет