Мъск обяви, че пирамидите са дело на извънземните, Египет му отвърна подобаващо

Собственикът на "Спейс Екс" и "Тесла" Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, обяви в един от профилите си в социалните мрежи, че египетските пирамиди в Гиза са конструирани не от хора, а от извънземни.

Очевидно е, че извънземните са построили пирамидите, написа милиардерът в Туитър.

Много от последователите му погледнаха с доза ирония на написаното, докато друга част приеха съвсем сериозно думите му, като сред тях бе и външният министър на Египет Рания ал Машат.

Следя вашата работа с огромно възхищение. Каня Вас и Спейс Екс да проучите надписите за това как са били построени, както и да посетите гробниците на част от архитектите. Г-н Мъск, очакваме Ви, написа му в отговор министърът на международното сътрудничество.

От своя страна популярният в РЮА комик Ясеен Барнес написа, че за белите хора е много по-лесно да допуснат, че пирамидите са били построени от извънземни, отколкото да възприемат идеята, че са го направили африканците.

В крайна сметка Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, сподели нова публикация в Туитър, в която промени първоначалната си теза и заяви, че пирамидите са най-високото здание, построено от хората преди 3800 години.

Коментари

 1. 2020.08.18 | 11:42
  Очевидно сарказма е само за умни хора...
 2. 2020.08.05 | 16:43
  red neck
 3. 2020.08.05 | 15:19
  Абсолютно неприятен малоумник е тоя Мъск. Използва мозъци, купува ги, а той е един завършен идиот. Заплаха за човечеството е с това огромно богатство, което натрупа. Хората не трябва да купуват тъпите му и грозни автомобили. Трябва да спрат, а не да го правят още по-богат. Истината е все още в хибридите.
 4. 2020.08.05 | 14:17
  тоя като чуеш как си е кръстил детето.... не го слуша главата
 5. 2020.08.05 | 14:12
  Абе тоя що ни си даде малко почивка и да пие чаша червено вино, че с това бялото което шмърка скоро ще посрещне марсианците.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет