Премахват от Капитолия портретите на четирима бивши председатели на Камарата на представителите

  • 18 юни 2020 20:10

  • 889
  • 4
Премахват от Капитолия портретите на четирима бивши председатели на Камарата на представителите
© gettyimages

Портретите на четирима бивши председатели на Камарата на представителите на американския Конгрес, които са служили на Конфедерацията, ще бъдат премахнати от Капитолия, заяви председателката на Камарата Нанси Пелоси, цитирана от БТА.

Портретите ще бъдат премахнати утре, в чест на годишнината от отмяната на робството в Съединените щати.

Пентагонът е обвинен в прекомерно въоръжаване на американската полиция

Решението бе взето след националните протести срещу употребата на груба сила от служителите на реда, започнали след убийството на чернокож мъж, задържан от полицията в Минеаполис.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
889 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2020.06.18 | 21:16

2
Предлагам да се премахнат всички бивши колониални държави - Великобритания, Испания, Португалия, Франция, Белгия, Холандия, Германия, Италия и др., защото по време на господството им са убити и загинали милиони негри. Преди премахването, тези държави да изплатят на внуците на загиналите негри, милиарди долари компенсации.
Афроамерикански краварски разединени щати

2020.06.19 | 13:10

4
До пикльото Руслямистан: Нещастник, кой пъшка? Комунистите които вече ги няма, не са управлявали векове. Гражданите на Крим се присъединиха към Русия след референдум. Всички републики в Руската федерация се чувстват добре и защитени от западните педофилски ценности.
Руслямистан

2020.06.19 | 05:45

3
говедо, а Русия къде я оставяш ? Под миризливия комунистически ботуш от векове пъшкат милиони хора от окупираните републики повечето мюсюлмански

2020.06.18 | 20:19

1
Говеда. Вече посягат на историята, за да угодят на негрите. Това е нова страница на дискриминацията, която ще заеме други територии. Никога негрите оттук нататък няма да бъдат удовлетворени. Ще има нови и нови искания. И всичко започва от белите гнусни предатели на собствената си раса. Така мислят, че може да изкупят вината си за робството. Няма да стане никога.

Добави коментар

Водещи новини