Майк Тайсън отново на ринга в помощ на наркозависими и бездомни

25 април 2020 16:52

Майк Тайсън отново на ринга в помощ на наркозависими и бездомни
© Getty Images
1718 1

Легендата Майк Тайсън се завръща. Бившият световен шампион в тежката категория обяви, че отново ще се качи на ринга за серия от благотворителни мачове, приходите от които ще отидат в подкрепа на бездомните и хора, които са страдали от наркотична зависимост, предава БТВ.

Тайсън вече е подновил тренировки, но смята, че трудно ще навлезе в прилична форма.

Майк Тайсън лисна чаша с вода срещу боксов мениджър (видео)

"Поработих с лапи, няма да е лесно. Тялото ми е измъчено и изпитвах болка, но тренирах. Ще направя всичко възможно да се върна на ринга за серия от демонстративни мачове. За целта трябва да поработя здраво в залата, за да издържа поне 3-4 рунда. Работя и на пътека за бягане, издържам по един час. Работя и върху боксовите неща, постепенно влизам в час. Опитвам и комбинации, но болката е силна", каза Тайсън пред изданието Boxingscene.com.

Тайсън слезе от ринга през 2005 г. след загуба от Кевин Макбрайт. Общият му баланс е 50 победи, 44 от които с нокаут, и 6 поражения.

Novini.bg
1718 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
МАЙКАТА НА НАРКОМАНА-УБИЕЦ

2020.04.25 | 18:15

1
ИМА ФИРМИ НА КОЙТО НЕ Е ПРАВЕНА ДАНЪЧНА ПРОВЕРКА ОТ ДАЛЕЧНАТА 2009 ГОДИНА.ТОГАВА НА ВЛАСТ ДОЙДЕ ТИКВАТА и ГРОБ. ВЪПРЕКИ ТОВА Е ПОЛУЧАВАЛА МИЛИОНИ ОТ ФОНДОВЕТЕ НА МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО.ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА ,АКО НЕ СИ ПРИБЛИЖЕН НА ВЛАСТТА.

Добави коментар

Водещи новини