Доналд Тръмп разкри пътя на САЩ

  • 11 февруари 2020 09:46

  • 1093
  • 1
Доналд Тръмп разкри пътя на САЩ
© Getty (архив)

Ние имаме само един път, това е казал президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде Би Би Си.

Американският държавен глава късно снощи българско време е провел среща с губернатори на щати в Белия дом. "Ние ще започнем да разработваме най-мощното атомно оръжие в света и нямаме алтернатива на това начинание", категоричен е бил той.

Тръмп: Това, че съм президент, ми струва цяло състояние

Тръмп е напомнил пред управниците, че между неговата държава, от една страна, и Русия и Китай, от друга, е нямало конкретно споразумение за ограничение на ядрените арсенали. "Ето защо тези страни по света харчат милиарди долари за разработване на този тип въоръжение", е допълнил стопанинът на Белия дом.

Според Тръмп Москва и Пекин са били готови да седнат на масата за преговори и да обсъдят мерки за ограничението на ядрените арсенали.

Официално за притежание на атомно оръжие са декларирали САЩ, Великобритания, Франция, Китай, Русия, Индия, Пакистан и Северна Корея.

Франция реагира остро на критики на Тръмп

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1093 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
DedoPop

2020.02.11 | 10:45

1

To veche e razraboteno - naricha se Tsar Bomba, ama nali hamerikanchetata ne cuchat druga istoria osven tiahnata si mizerna...

Добави коментар

Водещи новини