Пенс: САЩ стоят до Обединеното кралство в решението му да излезе от ЕС

Вицепрезидентът на САЩ Майк Пенс заяви в сряда, че се надява Великобритания и Европейския съюз да се върнат на масата за преговори и да постигнат споразумение за организирано излизане на Обединеното кралство от Блока, предава Reuters.

Пенс, който говори пред журналистите по време на полета си от Исландия до Великобритания и ще се срещне с премиера Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е в четвъртък, добави, че Вашингтон „стои до Обединеното кралство в решението му да излезе от ЕС“.

Коментари

 1. 2019.09.05 | 08:15

  СДС им излиза задниците, айде едно рамо за благодарност, не щем в тая седесарска кочина ЕС, искаме с Русия.

  1. 2019.09.05 | 08:24

   Че кои те спира бре пача безродна,одиси в расия и без това я обичате повече от България.

 2. 2019.09.05 | 08:30

  "Ще спасим Алабама от урагана Дориан", световните медии: "Чакай бе, седесарски малоумник, щата Алабама не е заплашена, Дориан тръгна откъм Бахамите, тси по-тъп и от Банкянската Тиква в България". Тоя седесароид не познава държавата на която е президент, а в часовете по география е бил със секс-вълчици и модни звезди.

 3. 2019.09.05 | 08:35

  Запали се територия по-голяма от България, след като Пожарната и МЧС не можаха да се справят, Путин прати армията и пожарът беше загасен.
  А Банкянският тарикат подлъга Хитрино, ще помогне, целуваха се гнусно, пeдepacтки с тамошния мюфтия и до сега нищо. Седесарски кенеф сме, а не държава, като Русия, например.

 4. 2019.09.05 | 08:46

  Продажници,продължаваите да гълтате американска сперма.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет