Ураганът Дориан взе нови жертви

Ураганът "Дориан" причини смъртта на най-малко петима души на Бахамските острови, където премина с пориви на вятъра достигащи 240 км/ч.

Според Червения кръст, има опасения, че 13 000 къщи са били повредени или разрушени, предаде БНР.

Застрахователите изчисляват щетите на 25 млрд. долара.

"Дориан" е най-силната буря, която е засягала Бахамите, откакто се води статистика. Тя започна като ураган от категория пет, след което отслабна до категория четири. Продължава евакуацията на жители в рисковите области по предполагаемия път на урагана в централна Флорида. Експерти предупредиха, че въпреки отслабването му, той представлява риск за хората и домовете им.

Коментари

  1. 2019.09.03 | 09:57

    до. цял. свят. от гл. шеф. на тайно разузнаване. вписахмеви вчера. за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил ул. гърлански черешарник10. съседите на нашият румен лъжът че румен е светил вечерта тойси светка да ходи до тоалетната. външна и лъжът че румен им сее ерчил. това нее вярно румен го гледаме и сменяме. съседите са наговорени да вкарат румен в ареста. и също полицията ги наговаря да лъжът че са хванали румен да вписва съобщения но румен неги вписва. ние съкретно тайно разузнаване. ги вписваме. имусе захвалват съседите и полицията че ще бият румен. и полицията в гр. кюстендил щяла да убие румен ели обеси. румен на никой нищо нее направил. на 15 09 2019г. всички заради тях ще бъдът заслепени. ще има голями катастрофи. хора ще си искате парите от вредите от съседите на румен. товае заради тях. и техните лъжи.

    1. 2019.09.03 | 12:33

      Какви са тези брътвежи бе олигофрен?

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет