Барак и Мишел Обама сключиха договор за ексклузивно съдържание за онлайн платформата Спотифай

Продуцентската къща на Барак и Мишел Обама "Хайър граунд" сключи договор със Спотифай, предвиждащ създаването на подкасти (аудиопредаване) за онлайн музикалната платформа, която се стреми към диверсификация, предадоха световните агенции.

Ентусиазирани сме, защото подкастите дават изключителна възможност да насърчим един конструктивен диалог, да накараме хората да се усмихват и да размишляват, и надяваме се, да се сближим малко повече, казва бившият американски президент в съвместно комюнике на Спотифай и на "Хайър граунд".

Мишел Обама пък подчертава възможността, която представлява това партньорство, да бъдат чути онези гласове, които много често са игнорирани или заглушавани.

От миналата година Спотифай се ангажира в развитието на подкастите, които предлага. През февруари Спотифай купи за 230 милиона долара групата Гимлет Медиа - един от референтите за качествени програми в САЩ.

Обама поставиха началото на "Хайър граунд" миналата година, като първоначално сключиха договор за партньорство с Нетфликс за производството на филми, сериали и документални продукции за онлайн видео платформата.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет