Отваря ли се пътят за импийчмънт на Тръмп?

  • 07 ноември 2018 17:33

  • 1261
  • 1
Отваря ли се пътят за импийчмънт на Тръмп?
© Кадър bTV

Случи се това, което се случи на много други президенти в САЩ. За първи път технически се отваря пътят за импийчмънт на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Това коментира в студиото на „Лице в лице“ по bTV журналистът Иво Инджев. Думите му са по повод ситуацията с изборите в САЩ. Като огромна победа определи резултатите от парламентарните избори самият американски президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

„Имаме променена ситуация. В Америка все пак демокрацията работи“, смята той.

По думите му това не е Русия, а Тръмп много внимава, за да не обиди Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През.

„Видя се, че и в Америка разделението на властите функционира... Холивуд си е Холивуд, важни са настроенията. За демократите гласуват цели сегменти от обществото, които Тръмп нагруби. С лека ръка отхвърли едни 50 милиона потенциални избиратели“, посочи още той.

Според него Америка е стара и могъща развита демокрация и намира изход.

„Той превърна мигрантската тема в номер едно, както мнозина в Европа. Но неговите опоненти казват, че икономиката е на първо място“, заяви още журналистът.

Веселина Спасова
1261 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Пян_Гъ

2018.11.07 | 18:18

1

Типичен грантоеден коментар - каква демокрация, бе? Какво разделение на властите? В Русия? В Китай? Или пък в САЩ? Никъде няма демокрация - това са юдомасонски приказки. Хайде да не давам примери за демокрацията на най-големите държави, щото е без коментар. Жалки продажници. Срам ги е да са обикновени хора и в името на парите са готови да казват, че в САЩ имало демокрация... Пфу-у-у.

Добави коментар

Водещи новини