Близък съветник на Тръмп похвали решението на британците за Брекзит

  • 11 септември 2018 07:57

  • 1503
  • 0
Близък съветник на Тръмп похвали решението на британците за Брекзит
© Getty Images/Guliver

Нека Господ да благослови британците, че гласуваха преди две години за излизане от Европейския съюз - така един от най-близките сътрудници на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обобщи мнението на американската администрация за европейските инстанции, предаде Франс прес.

"Ако ЕС иска да разтвори националния суверенитет в бюрокрацията на Брюксел, това си е негово право и други са свободни да направят същото. Ние не тласкаме никого в тази насока", заяви съветникът на Тръмп за националната сигурност Джон Болтън в кулоарите на проява във Вашингтон, на която произнесе критична реч срещу Международния наказателен съд.

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския на няколко пъти изтъква предимствата на Брекзит и според дипломати не пропуска повод в частни разговори да критикува ЕС - символ на мултилатералността, която той също критикува, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1503 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини