Ксанакс е убил Уитни Хюстън?

  • 12 февруари 2012 19:12

  • 41157
  • 22
Ксанакс е убил Уитни Хюстън?
© Интернет
Уитни Хюстън е починала заради успокоителното хапче ксанакс, което взимала, за да успокои емоционалните си разстройства, гръмнаха американските медии.
 
Според светския сайт TMZ певицата имала рецепта и редовно ползвала "услугите" на медикамента.

Специфичното в случая комбинацията на ксанакс с алкохол, която засилва многократно ефекта му. Сведенията за лудо пиянско парти в нощта преди смъртта на Уитни е извела разследващите по правилната според тях пътека.

Източник от полицията твърди, че първоначалната медицинска информация е категорична - поп звездата е употребила ксанакс скоро след като е пила алкохол, след което влязла във ваната и неусетно се унесла в дълбок сън, а той от своя страна я давил във водата.

41157 22

Свързани новини

Коментари 22

Добави коментар
ceco

2012.02.14 | 09:31

12
drogirana svinq
neznam

2015.02.11 | 16:15

22
100% съм сигорен ,че слушаш само чалга,селянино.Взе си пусни едно нейно парче да разбеш,какво е музика и глас а не като наште простокеси,Преслава,Ивана,Галена и т.нКъдето на тяхното фалшиво пеене се дрогираш в кръчмите с дрога за 10 лв и си мислеш ,че си великия селянин станал Американец,това не се отнася само за теб,а за бая народ в България
da mi qde6 kura ceco

2013.09.24 | 16:44

20
Как можа да напишеш това"drogirana svinq".Ти знаешли коя е Уитни Хюстън въобще,след Майкъл Джексън,това бе 2 поп икона на света ве,алп църволан,изместия Мадона.Я кажи вече кой не пие хапчета на тоя свят,заради такива изроди като теб.това сме ние Българите ,мрасни гадове се превърнахме повечето,няма ме свян от Бога поне,та даже не почитаме мъртвите,не зависимо с какъв цвят на кожта е.Само последно да ти кажа на тебе свинйо ,че тая певица е направила толкова добро за хората колкото ти през скапания си живот няма да видиш толкова хора по света,ще си изгниеш на село при свинете
123

2015.02.11 | 16:14

21
Остави много след себе си,прекрасна музика и поколение певици които са се повлияли от нейната музика . Прекрасна , истинска класа , кралица...... има хора които не умират и тя е една от тях . Приемам ,че просто е отишла на по- добро място в един по- добър свят...... Поклон и вечна памет Уитни ....... А как е починала няма никакво значение ,нима сме безгрешни за да съдим ......
KZC

2013.09.24 | 16:43

19
Цецо, путко заспала, да ти се източа на веждите.
Мартина

2013.09.24 | 16:42

18
Възмутена съм от начина на изразяване на някои хора, а също и начина им на мислене! Нужни ли са всичките обиди, които ги сипете? Всеки има мнение, всеки избира и музиката, която да слуша, а възпитанието няма нищо общо с тях! Обожавам Уитни, но начина по който е починала е нелеп! Тя много добре е знаела как действат тези хапчета, затова ги е употребявала в комбинация с алкохол! Наркотиците просто водят до такъв край! Жалко за таланта и харизмата на тази велика певица!
На Уйтни ебача

2013.09.24 | 16:42

17
Уйтнито умря като куче, удави се в собствената си вана, направи балончета и пукяса. Гълп-Гълп водичка и до там. Глутна вода, удави са черната мастия. Коката не прощава!

2012.02.15 | 14:33

16
Краля и Кралицата вече ги няма!Сърцето ми е с вас!
maiko kakav idiot nomer 17

2012.02.15 | 14:31

15
EI, IDI SE PODIRI !TAKA , KATO 4ETA GARANCIQ SI 6IBANO V STENATA NARKOMAN4E S NISKO NIVO NA IQ I SAS ZAVIDNO NIVO NA PROSTOTIQ !NAPRAVI USLUGA NA OB6TESTVOTO I SI DRAJ EZIKA ZAD ZABITE !PO TOZI NA4IN MOJE6 DA KOMENTIRA6 EDINSTVENO I SAMO MAIKA SI !!!!!
A

2012.02.14 | 18:12

14
“Все по-малко утешителни думи за бъдещето на отечеството ни мога да ти кажа, мило мое дете, защото все по-безутешно разбирам, че нещастията ни не се дължат само на бедността. Престъпността, алчността, всеобщата корупция, дребното мошеничество, ментетата, нитратните зеленчуци, трошенето на уличните лампи, на пейките из градинките, мръсотията, грубостта, неуважението ни един към друг – всичко това не е следствие на материалната нищетата. По-вярно ще излезе, че бедността ни се дължи на всички тези неща. Духовната нищета предхожда и поражда другата. Това не е отсега, това иде много отдалеч. Ти знаеш по-добре от мен, че свидетелства за древните цивилизации имаме благодарение на култа към мъртвите. Нямаше да знаем нищо за Египет, ако не бяха пирамидите. Нямаше да знаем нищо за траките, ако не бяха надгробните им могили. Нямаше да знаем нищо за етруските, за древните римляни, за древните гърци, за маите, за шумерите. Почитта към мъртвите, желанието и надеждата, че мъртвите продължават да бъдат заедно с живите – това е увереността на един народ, че има бъдеще. Когато някой народ живее ден за ден, без перспектива – такъв народ няма нужда от спомена за своите мъртви. Досещаш ли се кой е този народ? Къде са гробовете на българските ханове, на българските царе, на болярите ни, на воините, на редовите ни граждани в древността? Да питам ли къде са гробовете на Паисий, на Раковски, на Левски, на Ботев, на Бенковски? Как така са оцелели по нашите земи до наши дни тракийските гробници, а българските ги няма? Или ние сме хвърляли мъртвите си в хендеците като кучета? Знам, че въпросът е страшен, но отговорът е още по-страшен, няма защо да го търсим в тъмното минало. /.../ Бурени. Пустош. Грозни надгробни плочи. Поругани гробове. Имената на мъртвите са изчегъртани. Изгнили кръстове. Немара. Вездесъщата мръсотия. Това го няма и в най-дивашката държава по света. Смъртта на достойните мъже възпитава дабродетели – са казали древните римляни. И те наистина са възпитавали децата си с примера на мъртвите. А ние? Отиде ли си някой от този свят – зачеркваме го завинаги. Ни знак, ни следа, ни помен. /Зачеркваме ние и себе си предварително – защото всички сме бъдещи мъртъвци.../ И защо се чудим, че циганите крадат бюста на Яворов и претопяват главата на Левски? Защо се чудим, че никой по света не ни уважава, че се държат с нас като с вандалите на света? Какво уважение искаме да има светът към нас, след като ние не уважаваме дори паметта на великите си мъртви мъже? Не знам, мило мое дете. Знам само, че дърво без корен не живее, не расте. А мъртвите – те са нашите корени. И с все по-голям страх си мисля за съдбата на България...” Стефан Цанев
11

2012.02.14 | 13:08

13
W W W . O R I G I N A L N I . BE --- ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО 2012 - КУПИ ТЕНИСКА НА ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР !!!
Виктор

2012.02.14 | 01:57

11
Не Ксенаксът е погубил живота на Уитни Хюстън,а депресията и слабата психика.Уви главата не я слушаше,идентично с личността Ейми Уайнхаус и ако щете хийт Леджър.

Добави коментар

Водещи новини