Мелания Тръмп представи програмата си за децата "Бъди най-добър"

  • 08 май 2018 07:24

  • 1468
  • 1
Мелания Тръмп представи програмата си за децата "Бъди най-добър"
© Getty Images/Guliver

Първата дама на САЩ Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил представи в Розовата градина на Белия дом програмата, по която тя ще работи и която е посветена на децата, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес.

Така тя последва примера на предишните първи дами Лора Буш и Мишел Обама, водещи кампании съответно срещу неграмотността и затлъстяването при подрастващите. Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил е избрала за лозунг на програмата си израза "Бъди най-добър". Тя заяви, че ще съсредоточи усилията си в три области, свързани с подрастващите - физическото здраве, социалните медии и злоупотребите с опиоиди.

В речта, с която представи програмата, първата дама сподели, че е притеснена, че децата днес са по-малко подготвени да управляват емоциите си и често пъти прибягват до пристрастяващо или разрушително поведение, като например пристрастяване към дрога или тормоз над други деца. Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил призова възрастните да бъдат по-добри във възпитанието на децата относно важността на здравословния и балансиран живот.

"Нашата отговорност като възрастни е да припомним на децата, че когато говорят на висок глас, или пък са онлайн, те трябва да подбират грижливо думите си и да говорят с уважение и състрадание", каза първата дама.

"Като майка и първа дама се притеснявам, че в един постоянно свързан свят, всичко се случва много бързо и децата могат да са по-малко подготвени да изразяват или да управляват емоциите си и да се обръщат често пъти към пристрастяващи или разрушителни поведения", допълни тя.

Накрая тя благодари на президента Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, който я слушаше от първия ред, и на присъстващите членове на администрацията.След това думата взе Тръмп, който по хвали "чудесното слово" на съпругата си и подчерта, че "навсякъде, където тя отива, хората са трогнати от нейната искреност".

Рейтингът на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил не престава да расте, откакто мъжът й дойде на власт. Миналата година през януари той беше 47 процента, а днес е вече 57 процента, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1468 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Dildo Baggins

2018.05.08 | 07:48

1
Sweet Jesus

Добави коментар

Водещи новини