Тръмп разкритикува Опра Уинфри

  • 19 февруари 2018 16:01

  • 1874
  • 0
Тръмп разкритикува Опра Уинфри
© Getty Images/Guliver

Президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския разкритикува в Туитър телевизионната водеща Опра Уинфри заради нейно предаване, посветено на първата му година на власт, предаде Ройтерс.

Телевизионната звезда, която работи и за програмата "60 минути" на телевизия Си Би Ес, водеше дискусия, посветена на първата година от президентството на Тръмп. В него за събеседници бяха поканени 14 републиканци, демократи и независими избиратели от щата Мичиган. Тръмп каза, че е гледал предаването и че Опра Уинфри му се сторила много несигурна и разколебана и че въпросите, които задавала, били пристрастни, а фактите, които излагала - неверни.

"Надявам се, че Опра ще се кандидатира за президент, така че да бъде изобличена и аз да я победя, както всички други!", написа Тръмп в Туитър.

Спекулации, че Опра Уинфри може да се кандидатира за президент се появиха след речта, която тя произнесе на церемонията за връчване на наградите "Златен глобус" през януари. Пред медии тя каза, че не води кандидатпрезидентска кампания.

В дискусията, която тя водела и която Тръмп сметнал за пристрастна, гласоподавателите са поставили под въпрос стабилността на Тръмп като президент. Някои от тях обаче са изразили симпатии към президента. Самата Уинфри не е направила никакви изявления за или против президента по време на дебата. Тя обаче задала редица въпроси, сред които дали страната е по-добре в икономически план и дали уважението към САЩ по света намалява, пише БТА.

Константин Тодоров
1874 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини