Тръмп за Обама: След него всичко е пълна каша

  • 30 април 2017 08:10

  • 8488
  • 2
Тръмп за Обама: След него всичко е пълна каша
©

Президентът на САЩ, републиканецът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в събота е обвинил предвестника си демократа Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, че е оставил делата в страната в истинска каша, пише РИА Новости.

„Преди да говорим за историческия прогрес, че сме постигнали повече от 100 дни, трябва да кажа, ,че предишната администрация е оставила истинска бъркотия”, каза Тръмп пред привърженици във Харисбърг, Пенсилвания.

По неговите думи, в течение на много години в САЩ е съкращавана бройката на работните места и са закривани заводи. „Политиката, която сме водели е била наши войски да защитават други страни, но границите на САЩ не са били защитени”, каза той. Тръмп обеща да построи стена на границата с Мексико, която да спомогне за борбата с нелегалната имиграция.

Припомняйки, че притока на нелегални имигранти на територията на южната граница е намалял със 73% за 100 дни от президентството му, той каза, че американската "имиграционна система трябва да се грижи на първо място безопасността на гражданите на САЩ.

" Преди да говорим за историческия прогрес, че сме постигнали повече от 100 дни, трябва да кажа: "Не се притеснявайте, ние ще направим една стена, имаме нужда от нея, и ние ще се изградим" - каза Тръмп.

Тръмп заяви, че "предишната много слаба администрация е позволила много маршрути за преминаване на границата на САЩ." "Ние няма да спрем, докато не спечелим тези банди. Ще го направим бързо, просто ще ги хванем и ще ги върнем" - каза той.

 

Росица Валентинова
8488 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
това хахо

2017.05.01 | 21:17

2
ще остави по голяма бъркотия дори от черния както , я е подкарал.Да бъдеш слуга на чифутите не води никога на добре Света.

2017.04.30 | 23:16

1
Така беше и след Борисов 1 и 2 - пълна каша! Борисов чупи държавата, Орешарски и Герджиков я лепят, а простият народ пак за него гласува! На това се вика съучастие!

Добави коментар

Водещи новини