Пияни пътнички приземиха самолет

  • 28 август 2014 09:30

  • 2235
  • 1
Пияни пътнички приземиха самолет
©

Две пияни пътнички на самолет, пътуващ от Канада за Куба предизвикаха връщането обратно в Торонто. Самолетът е бил придружен от два канадски изтребителя, пише Новинар.

Жените, които са на възраст малко над 20 г., били доста подпийнали. Те се скрили в тоалетната, освен това запалили по цигара, което включило противопожарната аларма. Под влияние на количеството "огнена вода" в кръвта си двете момичета влезли в битка и най-накрая отправили заплахи към екипажа на самолета, пише в имейл Жанин Чапман, директор по маркетинга на авиокомпания "Сънуинг".

Тя допълва, че заплахите им срещу самолета били сметнати за неистински поради тяхното състояние. Машината била върната обратно на летището в Торонто, а двете виновни били вкарани в ареста. За останалите пътници бил осигурен друг самолет, а от "Сънуинг" им се извинили за инцидента.

Подобно приключение авиокомпанията преживя преди месец. В края на юли пълен с отпускари самолет на "Сънуинг", пътуващ за Панама, беше върнат в Торонто под ескорта на два американски изтребителя F-16 заради заплахи от страна на един от пътниците.

Мая Йорданова
2235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.08 | 22:09

1
Кой им дава право на тези лигли да се разполагат. Нямало е кой да им удари по два шамара та да им се стъжни и да видят звезди.

Добави коментар

Водещи новини