Русия заяви, че е свалила повече от 100 украински дрона през изминалата нощ

  • 21 септември 2024 16:36

  • 626
  • 12
Русия заяви, че е свалила повече от 100 украински дрона през изминалата нощ
© Getty Images/Guliver

Русия заяви днес, че е свалила над 100 украински дрона над територията си през изминалата нощ, предаде Франс прес.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14691

По първоначални данни атаките са причинили незначителни щети и няма жертви.

„Сто и един украински дрона бяха прехванати и унищожени от системите за противовъздушна отбрана“, съобщи руското министерство на отбраната в "Телеграм".

От тях 53 дрона са били свалени над западната руска гранична Брянска област, където според губернатора Александър Богомаз няма жертви.

Осемнадесет дрона са свалени над Краснодарския край, който граничи с Крим.

Според губернатора на Краснодарския край, Вениамин Кондратиев, падащи отломки от дрон „са предизвикали пожар, който е обхванал взривоопасни обекти“ в Тихорецки район.

Украински дронове навлязоха 1600 км навътре в Русия

Нападението „не е причинило жертви“, написа в канала си в „Телеграм“ Кондратиев. Той обаче добави, че властите са взели решение за „временна“ евакуация на хората, живеещи в село Кубане, близо до мястото на пожара. Евакуирани са 1200 жители, добави губернаторът.

Други безпилотни летателни апарати са ударили Тверския край на север, но според регионалните власти отново не са причинили жертви. Там се е наложило за кратко да бъде спряно движението по магистрала, съобщиха регионалните власти в „Телеграм“.

Ударът е нанесен в района на Торопец, съобщи губернаторът на Тверска област Игор Руденя.

В сряда Украйна съобщи, че е унищожила предприятие, в което са съхранявани ракети и артилерийски боеприпаси, в Торопец. Според Киев там е имало балистични ракети, управляеми въздушни бомби и артилерийски боеприпаси, се казва в съобщението.

Градът се намира на около 400 километра северозападно от Москва, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
626 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
⚡Важно съобщение ⚡

2024.09.22 | 15:16

8
ИБАНИЯ ОЛИГОФРЕН МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КА.ТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО Е ГАДЕН ПСИХЯСЪЛИЯ ХОМОПЕДАЛ, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР. ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАСТРИРАН И УМЪРТВЕН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ ⚡⚡
Емѝ...Ахмед Муса ми бърка в анала-КА.ТИЛА ИБАНИЯ

2024.09.24 | 16:53

12
МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ СЪМ....ТАНГРА е С МЕН...!!! в психото на Ловеч съм...!!!!☞☠️♦️☢️☮️Пpи Boйнa пъpвo щe PEЖEM ГЛABИTE на Bътpeшнитe Bpaгoвe нa БЪЛГAPИЯ: Пъpвo cъceдитe-дoнocници-kpaдци, пoлицaитe-kpaдци, пpokypopитe-kpaдци и cъдиитe-kpaдци, пocлe овластените ФEOДAЛИ-ГЛАВОРЕЗИ, от селсkия-kмет и селсkия-пoлицaй, дo миниcтъpа и пpeзидeнтa, независимо от коя паpтия са, това са ypoдитe koитo бeзнakaзaнo oтвличaт, изнacилвaт, пpoдавaт в poбcтвo, yбиват и безчинстват както си щът в цигaн-милициoнepcka KOЧИНA-БГ❗❗❗☮️☢️♦️☠️: tiny.cc/w1duuz ☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️
Надежда дДойчева...

2024.09.22 | 19:10

11
ГАДНИЯ ПОБЪРКАН ШИЗОФРЕНИК МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ ПСИХОТО ОТ СЕВЛИЕВО Е БЕЗОБИДЕН БЕЗРАБОТЕН ПСИХИЧНО БОЛЕН ГЕЙ, КОЙТО Е ДУХАЛ НА ЦИГАНИ И РАДИКАЛНИЯ ТУРЧИН АХМЕД МУСА В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР БЕЗПЛАТНО. ТРЯБВА ДА БЪДЕ КАСТРИРАН И УМЪРТВЕН ЗА СЛУЖБАТА МУ КЪМ ОКУПАТОРА САЩ ⚡⚡
Z Z Z Z Z- МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ ИБАНИЯ KA.TИЛА

2024.09.22 | 18:42

10
Скандалният терорист и отявлен шизофреник Мирослав Блажев-ПСИХОТО е станал ревностен мюсюлманин, подкрепящ идеите на терористични групировки, показа проверка на "България Днес". От профила му във Фейсбук става ясно, че ПСИХОТО ежедневно контактува с български фенове на Световния халифат, част от които се намират в арабските страни. Блажев и приятелите му водят ожесточени дискусии, в които често се появяват призиви за джихад, изтребление на евреите и всички останали неверници. В тях българите често са наричани гяури или нещастни неверници, които с добро или насила трябва да бъдат накарани да приемат радостите на Аллах. Драстичната промяна в съзнанието на някогашния националист и член на ВМРО настъпва по време на престоя му в затвора, където ПСИХОТО попадна заради отвлечения от него автобус с 37 пътници. Невижданият до момента в България екшън се разигра през януари 2009 г. на магистрала "Хемус".
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.22 | 15:16

9
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
⚡Важно съобщение⚡

2024.09.22 | 06:07

7
Рашистката педерация вече приема за ⚡⚡постоянно жителство⚡⚡ всички, които не харесват "западните либерални ценности". Копейки, възползвайте се от предложението и заминавайте за Мацква. От мацква ще можете свободно да плюете по целия цивилизован свят и да общувате с талибани, кадировци и представители на хамас и хезбула. Предложението важи и за пребоядисани комундрели.
Z Z Z Z Z

2024.09.22 | 06:07

6
Така е - дроновете са свалени с два руски склада с по над 5000 тона боеприпаси и едно военно летище.

2024.09.21 | 22:07

5
СЛАВА НА БРАТСКА РУСИЯ!

2024.09.21 | 22:05

4
Сърцата ни туптят от радост за победата на братушките!

2024.09.21 | 19:46

2
С кво ги е свалила....с прашки ли

2024.09.21 | 19:58

3
с лопати, ... като майка ти

2024.09.21 | 17:02

1
Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо-----> shout.to/maxpro

Добави коментар

Водещи новини