Руската противовъздушна отбрана е свалила четири дрона, летящи към Москва

  • 01 септември 2024 05:57

  • 623
  • 3
Руската противовъздушна отбрана е свалила четири дрона, летящи към Москва
© pixabay

Руската противовъздушна отбрана е осуетила атака с четири дрона, който са летели в посока на столицата Москва, съобщи кметът на града Сергей Собянин в Телеграм, цитиран от ТАСС.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14465

„От силите на противовъздушната отбрана на Министерството на отбраната в градски окръг Подолск беше отблъсната атака на безпилотен апарат, летящ към Москва. По предварителни данни на мястото на падането на отломките няма разрушения и пострадали. Специалисти на службите по извънредните ситуации работят на мястото на инцидента“, пише в първоначалното съобщение. По-късно стана ясно, че безпилотните летателни апарати, свалени през нощта в направление към Москва, са били четири.

Заради атаката три заминаващи полета и девет пристигащи на московското летище Внуково са били задържани, а един е бил отменен. Най-голямо е било задържането на полета за Бодрум, който се очаква да излети с 10 часа закъснение, пише БТА.

Световен шампион по кикбокс от Украйна е загинал във войната с Русия

Въздушна тревога през нощта беше обявена в Усмански район на Липецка област, а в Шебекино в граничната Белгороска област кметството съобщи за обстрел, като населението беше призовано да отиде в укритията. По-късно тревогата беше отменена.

За атаки с дронове тази нощ се съобщава в Тулска, Липецка и Рязанска област, като според руските източници те са били свалени.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
623 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.09.01 | 08:03

3
Време е да ударят Вашингтон.
ТРЕПАНЕ ЗА ГАДНИЯ ПЛЪХ МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КАТИЛА

2024.09.01 | 07:56

2
ДА РАЗМАЖЕМ ПЛЕШИВАТА ГЛАВА НА ИБАНИЯ ШИЗОФРЕНИК МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ-КАТИЛА ОТ СЕВЛИЕВО! НЕКА ВСИЧКИ ВИДЯТ , ЧЕ НЯМА ГРАМ МОЗЪК . САМО СПЕРМА
снежко снежев

2024.09.01 | 07:51

1
КАТИЛА е 103 килограмова лоена сфиня излязла от анала на психично болната му майка Ирена Димитрова.

Добави коментар

Водещи новини