Още трима заподозрени са пратени в предварителния арест след атентата в Москва

  • 25 март 2024 20:12

  • 2350
  • 4
Още трима заподозрени са пратени в предварителния арест след атентата в Москва
© Unsplash

След терористичното нападение срещу концертната зала „Крокус сити хол“ край Москва, отнело живота на над 130 души, руски съд нареди задържане в предварителния арест на още трима заподозрени, предаде ДПА. 

Всичко по темата:
Атентатът в Москва 117

С това съдебно решение общо в предварителния арест за седем заподозрени за атаката, включително четиримата предполагаеми стрелци в концертната зала. Общо 11 заподозрени бяха арестувани след нападението в петък вечерта.

Четиримата предполагаеми основни извършители се явиха пред съда вчера вечерта. По телата им се виждаха следи, показващи побой, за който се предполага, че им е бил нанесен от руските сили за сигурност. 

Песков: Не се обсъжда въвеждането на смъртно наказание заради заподозрените за атентата в Москва

В петък вечерта четирима мъже откриха огън по публиката преди началото на рок концерт в „Крокус сити хол“, а след това предизвикаха с взривни вещества и огромен пожар в сградата. Най-малко 137 души загинаха при нападението, а 182 са ранени.

Терористичната организация „Ислямска държава“ пое отговорност на нападението. Без да предостави доказателства президентът на Русия, Владимир Путин предположи, че Украйна може да е свързана с атаката – обвинение, което Киев отхвърли, отбелязва БТА. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2350 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Емѝ...патриот ибан в анала-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛА

2024.03.26 | 15:21

4
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , Литекс- София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...
УКРАИНСКИ ФАШИСТИ

2024.03.26 | 02:52

3
Нова информация за терористите: 1 от терористите има украинско гражданство и вече се е бил за Украйна през 2022 г. Името му е Рустам Ажиев с псевдоним Абдулхаким Шишани. Той е посетил Украйна преди 2 седмици и след това се е върнал в Русия уж през Турция. Той се би за украинските сили в Чеченския отряд на шейх Мансур, който се ръководи от добре известния чеченски терорист Ахмед Закаев, който сега се намира в Лондон и по някакво „съвпадение“ посети Зеленски само преди няколко месеца.

2024.03.25 | 22:45

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.25 | 20:35

1
Цирк ....руснаците сами организираха този атентат

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини