Защо властите в Москва пренебрегнаха риска

  • 25 март 2024 07:50

  • 530
  • 2
Защо властите в Москва пренебрегнаха риска
© Кадър - Нова телевизия

„Русия вече изведе версия, включително с изказването на Путин 20 часа след атентата. Според Москва виновна е Украйна, зад която стоят САЩ. Що се отнася до другите версии – в тях също има известна достоверност”, подчерта в ефира на Нова телевизия журналистът Чавдар Стефанов. И допълни, че са налице много противоречия около тези събития и „нещо не се връзва”.

Всичко по темата:
Атентатът в Москва 120

„По отношение на атентата аз приемам, че виновни за него са ИДИЛ. И приключвам с обсъждането на това кой и защо е виновен за нападението”, заяви експертът по международна сигурност и геополитика и бивш заместник-министър на отбраната проф. Румен Кънчев, който обясни, че са по-важни стратегическите планове на конфликта в Украйна.

„Това, че в момента в Москва се проучва основно украинската версия за атентата като най-правдоподобна, си е техен проблем. Реалността обаче не е такава”, посочи журналистът Николай Кръстев.

Жертвите на терористичния атентат в Москва вече са над 150 души

Последвайте канала на

Калина Христова
530 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:35

2
❤️ Г­­­о­­р­­­е­­щ­­­и­­ ­­м­о­­м­­и­­­ч­­е­­т­а­­­ ­­­в­­­и­­ ­­о­ч­а­­­к­­­в­­­а­т ­­-­­­ X­­1­­8­­.­­­F­­U­­N

2024.03.25 | 09:40

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/bman

Добави коментар

Водещи новини