Дрон удари жилищна сграда в град Днепър

  • 23 февруари 2024 20:42

  • 1564
  • 2
Дрон удари жилищна сграда в град Днепър
©

В град Днепър изпод развалините на многоетажна жилищна сграда, ударена от руски дрон, беше извадено тялото на мъж, съобщи Укринформ, като се позова на началника на Днепърската областна военна администрация Серхий Лисак.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13596

В Телеграм той написа:"Тялото на мъж беше извадено изпод развалините на къща в Днепър, която е била разрушена от дрон. Снощи той е бил убит от руснаците, когато тъкмо си е почивал в апартамента си", пише Лисак. Продължава издирването на жена, която вероятно си е била у дома по време на удара.

По-рано беше съобщено, че през нощта руски дрон "Шахед" е ударил многоетажна жилищна сграда, при което са били ранени осем души, двама от които са в болница.

Зеленски: Украинската армия твърдо удържа плацдарма си на източния бряг на река Днепър

Също днес, но в Херсонска област при атака с дрон е бил ранен един човек и се е наложила ампутация на крака му.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1564 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.24 | 10:44

2
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone
Емѝ...Ибана съм-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛА

2024.02.24 | 00:38

1
Елеkmра, баба гицка, Хан Крум, Гочо Булгара,Наде,жда Дойчева,Много грозен циганин76,ШИБАМ ЧЕРВЕНИ СФФФИНЕ,Nazi SS, Ukraina 55,Просто човек , Литекс- София, рашка говняшка,п.у.т.к.и.н к.а.п.у.т ...това СЪМ АЗ ПОБЪРКАНИЯ ИБАН ШИЗОФРЕНИК от ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини