Великобритания санкционира ръководителите на затвора, в който почина Навални

  • 21 февруари 2024 18:50

  • 1303
  • 12
Великобритания санкционира ръководителите на затвора, в който почина Навални
© Фейсбук

Шест дни след смъртта на Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный) въпросите стават все повече, а отговорите все по-малко. Властите продължават да отказват на близките му достъп до тялото.

Всичко по темата:
Смъртта на Алексей Навални 189

На този фон Великобритания стана първата държава, която наложи санкции на руски официални лица заради смъртта на Навални. Темата продължава да предизвиква остър отзвук и в Съединените щати.

Смъртта на Навални продължава да е повод за възмущение в западните страни. Веднага след новината, че руският опозиционер е починал, Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в каза, че отговорен за това е Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обаче не реагира веднага и бе атакуван от противниците му. В интервю той заяви, че е обект на политическо преследване и сравни съдбата си с тази на Навални.

Алексей Навални е убит с удар в сърцето?

„Ситуацията с Навални е много тъжна. Той беше много смел човек, защото се върна, а можеше да остане в чужбина. Честно казано, може би щеше да е по-добре да не се връща и да продължи да говори извън страната. Мнозина смятаха, че това може да се случи и то се случи. Това е ужасно нещо и се случва и в нашата страна. Ние се превръщаме в комунистическа държава в много аспекти”, заяви Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Междувременно стана ясно, че Съединените щати ще обявят в петък голям пакет от санкции срещу Русия заради смъртта на Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный). А Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в реагира остро след изказването на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

„След като миналата седмица най-яростният опозиционен критик на Путин - Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный), почина в руски затвор, бившият президент Тръмп и други републиканци отказаха да потърсят отговорност от Путин за смъртта му. Вместо това Тръмп заяви, че смъртта на Навални го е накарала да осъзнае колко лоша е Америка. Той каза, че сме нация в упадък, провалена нация. Защо Тръмп винаги обвинява Америка?

Великобритания стана днес първата страна, санкционирала руски официални лица заради смъртта на Навални. „Заедно с нашите съюзници обмисляме всички възможности да потърсим отговорност от Русия и Путин, а тази сутрин санкционирахме ръководителите на затвора, където все още лежи тялото на Алексей Навални”, заяви британският премиер Риши СунакРиши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 г. в Саутхемпшир,.

В съда на град Салехард е постъпила жалба от майката на Алексей НавалниАлексей НавалниАлексѐй Анато̀лиевич Нава̀лни (на руски: Алексей Анатольевич Навальный) за незаконни действия. Разглеждането ѝ е насрочено за 4 март при закрито съдебно заседание, заявиха от съда.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1303 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2024.02.22 | 11:09

12
В момента във фашистка България, окупирана от САЩ и превърната в долнопробна американска колония-протекторат, от всички медии се лее фашистка пропаганда на огромната лъжа. Тип гьобелсова пропаганда - една лъжа повторена сто пъти става истина. Фашистката Сглобка начело с алхимика-сапунджия ни убеждава колко много сме били забогатели и как всичко в колониална България било поевтинявало u било супер-дупер евтино, макар всички ние ежедневно да виждаме каква е истинската скъпотия. Истината обаче е една - скъпотията в България е чудовищна. При средно 5 пъти по-ниски заплати от средните за Европа, цените на всички стоки и най-вече цените на храните в България са средно 5 пъти по-високи. В Германия например минималната заплата е 1900 евро, а в България е едва 450 евро(933 лева). Всъщност това което виждаме днес в България е една жестока спекула на цените. Истински грабеж. Спекула умишлено подържана и поощрявана от фашистката Сглобка .
Кирчо Белята

2024.02.22 | 05:55

11
Хайде пак санкции! Навални е имал избор,да не се е прибирал..Много добре е знаел какво го очаква....Как генерал Дугол е работил пол. си дейност от Англия и по-късно се прибира във Фр.

2024.02.21 | 22:09

10
Чyвали сте за подобрената формyла на Bиа-гpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-----> do.my/bluestone
Хаха

2024.02.21 | 20:35

9
Леле ми те много са се уплаши ли даже спят с чорапите смешни и и идиоти английски
ВЕЛИКО

2024.02.21 | 20:31

8
БРИТАНИЯ.ЩО.НЕ.ВЗЕМЕ ДА.ИЗДУХА.ПАРЧОКА

2024.02.21 | 20:10

7
ПУТ КИН ОТГОВОРИ , БОЛИ МА УЯ.
Снайпер

2024.02.21 | 19:47

6
Бреиййй, останаха тия хорица без премиални!

2024.02.21 | 19:40

5
Чували сте за подобрената формула на Виа`гра, която е 3 пъти по-ефективна и напълно безопасна на всяка възраст, както и лекува мъжки заболявания и подмладява. Аз лично го опитах и сега го препоръчвам на всички. Ето какво пишат за нея---> do.my/bluestone
анонимен

2024.02.21 | 19:35

4
в русия колекционират санкций и един ден ще имат най скъпата колекция която ще се продаде на търг в някоя реномирана тържна къща на запад.
Жетона

2024.02.21 | 19:26

3
Как ги санкионират бе? В англия още си чукат сестрите

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини