Лавров: Твърденията на САЩ, че Северна Корея оказва военна помощ на Русия, са слухове

  • 20 октомври 2023 14:28

  • 1895
  • 3
Лавров: Твърденията на САЩ, че Северна Корея оказва военна помощ на Русия, са слухове
© Getty Images/Guliver
Слушай новината Слушай новината

Руският министър на външните работи Сергей ЛавровСергей ЛавровСергей Викторович Лавров е руски дипломат, като от 2004 година е министър на външните работи каза, че американските твърдения, че Москва получава военна помощ от Северна Корея са само "слухове", предадоха днес Ройтерс и ТАСС.

Белият дом заяви на 13 октомври, че наскоро Северна Корея е извършила доставки на оръжия в Русия и каза, че това е тревожно развитие, което поражда съмнения за увеличаване на военното сътрудничество между страните.

САЩ разкри: Северна Корея е доставила през последните седмици "повече от хиляда контейнера" с военно оборудване и боеприпаси на Русия

Севернокорейският лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, и руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 се срещнаха миналия месец и обсъдиха военни въпроси, войната в Украйна и възможността за помощ от страна на Русия за тайната сателитна програма на Пхенян, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1895 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.10.20 | 22:49

3
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много спе.рма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik

2023.10.20 | 17:30

2
И невзривените снаряди на фронат с надписи на корейски са фейк? Нали кон говнояден.
Ukraina55

2023.10.20 | 16:12

1
Слепият очелат кйорава жалка мишка Лавров пак е напълнил гащите със лайна и стана за смях,това жалко подобие на човек лавров слепия очилат кйорав жалак плъх ха ха ха.Давземе лавров да си смени очилата че този сляп паразит Лавров неможе да гледа исе блъска във дарветата ха ха ха.

Добави коментар

Водещи новини