Путин дал на Шойгу задача до октомври да спре украинската контраофанзива

  • 25 септември 2023 14:24

  • 2369
  • 6
Путин дал на Шойгу задача до октомври да спре украинската контраофанзива
© Getty Images (архив)
Слушай новината Слушай новината

Вътрешен източник в Кремъл заяви, че руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През е дал на министъра на отбраната Сергей Шойгу срок до началото на октомври да подобри ситуацията на фронта, да спре украинската контраофанзива и да върне инициативата на руските сили. Именно с това може да са свързани активните руски контраатаки, смятат анализатори от американския Институт за изследване на войната, цитирани от агенция УНИАН.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 12157

"Думите на вътрешния източник, ако са верни, може да означават, че руското военно командване може да разпореди безмилостни контраатаки с надеждата да изтощи украинската контраофанзива, дори с цената руския военен потенциал", се казва в анализа на Института за изследване на войната.

ISW: Украинската контраофанзива е в изключително динамична фаза

Анализаторите отбелязват, че по-рано вече са наблюдавали случаи, когато руското министерство на отбраната, опасявайки се от неминуемата загуба на доверието на Путин, е активизирало своите усилия и е извършвало чистки сред командния състав. Жертви на подобни чистки са ставали изказалите негативни мнения за преследването на неосъществими военни цели с цената на големи човешки загуби, посочва УНИАН, цитирана от БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2369 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.09.25 | 23:18

6
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom
Ukraina55

2023.09.25 | 15:38

5
Путин тъпото говедо щял да спре украинците ха ха ха по скоро украинците щетисе изредят отзаде жалак смешник и боклук Путин вонящо лайно ха ха ха.
Ukraina55

2023.09.25 | 15:36

4
Путин тъпото говедо щял да спре украинците ха ха ха жалак смешник и боклук Путин вонящо лайно ха ха ха.
Ukraina55

2023.09.25 | 15:34

3
Ще спрете украинската контра офанзива на украинците друкпат скапано лайно, няма да спреж украинците боклук ха ха ха.Щете изнасилят украинците отзад мръсен боклук Путин,щети се изредят всичките украинци във ануса мръсно Путин лайно вонящо,Русия е вонящ труп свиня мръсна руска ха ха ха.Путин е боклук и жалак слабак и страхлив ха ха ха.

2023.09.25 | 15:03

2
ДО ОКТОМВРИ,НО КОЯ ГОДИНА?
nadejda doicheva che che

2023.09.25 | 14:27

1
!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка и видеоклип за доказателство. Тая мангалка на дойчева се има за по чиста българка от Кобилкина. Надка има сурат като на зла вещица и лош човек но майче не е само външно. Надке че мишките и хамстерите са къде че къде по симпатични от теб бе. .............................................................. !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!! ......................................................... !!! Издирват 35-годишен криминално проявен перничанин !!! Наистина - може ли някой да повярва, че човек с такова одухотворено лице и такова благородно излъчване може да е криминално проявен. Долна инсинуация и политическо преследване!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини