Бивш министър на отбраната: Руската офанзива е пред провал, очакваме контраофанзивата на Украйна

  • 03 май 2023 22:16

  • 1956
  • 21
Бивш министър на отбраната: Руската офанзива е пред провал, очакваме контраофанзивата на Украйна
©
Слушай новината Слушай новината

"Над 300 000 етнически българи има в Украйна, част от тях са на територията или на границата на военния конфликт. Видях, че става дума за българин, който е украински гражданин, но българин по произход, вероятно. Да видим да не стане като димката на НСлС на Руската федерация за българската следа за взривяването на Кримския мост", заяви бившият военен министър Ангел Найденов в студиото на "Денят ON AIR".

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13312

Той не вижда мирно решаване на войната в Украйна, очаква скоро контраатака от страна на Киев.

"От украинска страна има информация за завършена подготовка за контраофанзива - получили са над 1500 бойни машини, над 200 тежки танка, 98% от нужните боеприпаси, МиГ-20 от Полша и Словакия. Остава въпросът кога, как и къде ще бъде осъществена тази контраофанзива. Мирът се разглежда като резултат от победа, а не от преговори", убеден е ексминистърът на отбраната.

Украинският президент: Не нападаме Владимир Путин или Москва

Найденов цитира независими анализатори, които смятат, че руската офанзива не просто е в застой, а пред провал: "Данните показват, че руските части нямат териториален напредък и освен овладяването на малък глад, северно от Бахмут, нямат териториални придобивки".

Найденов коментира пред Bulgaria ON AIR и теориите за руска следа в атентата срещу главния прокурор: "От една страна е ясно, че ако Путин дойде в България, той ще бъде арестуван. От друга страна, прокуратурата обяви проверка на изпълнението на санкциите срещу Русия".

Найденов призова случаят да бъде разследван максимално и на обществото да бъде представена цялата истина. 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1956 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Ukraina55

2023.05.04 | 09:01

20
Руснаците са наи жалката слаба смотана армия във света от олигофрени че всеки може да ги причука от бои и да ги изнасили отзад ха ха ха.Путин наи жалкия буклук във света със наи смотана та жалка слаба армия нищожна ха ха ха.Идва разпадането на Русия и неинната гибел.

2023.05.04 | 17:24

21
Така ти казва пропагандата мойто момче. Руснаците са кучета и биха те пречукали ако им се отваряш!
НЕ!

2023.05.04 | 08:51

19
НАЙДЕНОВ, АБСОЛЮТНО ПРАЗНА Е ТИКВАТА НА РАМЕНЕТЕ ТИ! ЦЯЛ СВЯТ ВИЖДА НАКЪДЕ ВЪРВЯТ НЕЩАТА, САМО ТИ СИ СЪС ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ! НЕ СЕ ПЪНИ, НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ НА ПОДОБНА ДЛЪЖНОСТ, ПРОСТ СЕЛЯКО!
НЕ!

2023.05.04 | 08:50

18
НАЙДЕНОВ, АБСОЛЮТНО ПРАЗНА Е ТИКВАТА НА РАМЕНЕТЕ ТИ! ЦЯЛ СВЯТ ВИЖДА НАКЪДЕ ВЪРВЯТ НЕЩАТА, САМО ТИ СИ СЪС ШИРОКО ЗАТВОРЕНИ ОЧИ! НЕ СЕ ПЪНИ, НИКОГА ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ НА ПОДОБНА ДЛЪЖНОСТ, ПРОСТ СЕЛЯКО!
Гошко

2023.05.04 | 06:12

16
И аз очаквам новите серии на покемон, но няма такива!
kiko

2023.05.04 | 08:18

17
Много точно казано!
Хохохохохо :)))))))))

2023.05.04 | 04:44

15
КАКВО ОЩЕ трябва да им се даде на тия нефелници/некадърници/нескопосници/неспособници та ПОНЕ окончателно да отблъснат руснаците – КАКВО ОЩЕ.......??????? Толкова са трагикомични нашарените с портрети/цитати на Хи*тл*ер и св*асти*ки, че трябва поне едно 100 години да се преподава за тази трагикомедия... Числено предимство 10 към 1 - буквално МИЛИОНИ въоръжени до зъби, апропо с по-добро/модерно оръжие от руснаците ; Безкраен поток от влакови композиции с продоволствия - каквото пожелаят им се дава ; НАПЕЧАТОХА им милиарди, които са повече от ЦЕЛИЯ военен бюджет на Русия, апропо, тия напечатани хартии помпат и световната инфлация - фиата може да го печата 4 - тия Райх колкото си иска, но крави/прасета/кокошки и посеви с пшеница/царевица/ориз - НЕ МОЖЕ... На фона на всичко това, Специалната Военна Операция (такива бяха и Пустинна Буря и Шок и Ужас...) се води НА ТЕХЕН ТЕРЕН - апропо се ГОТВЯТ 8 ГОДИНИ трагикомиците за битка... Абе... ТРАГИКОМЕДИЯ с една дума... Да сте МИЛИОНИ, а да те бият ШЕПА затворници и старци-фермери от Донецк... И да те бият с техника на 60 ГОДИНИ... Грандиозен СРАМ и ПОЗОР за украинците и американците е това - ГРАНДИОЗЕН...
надко абе да не те набедих за циганка ?

2023.05.04 | 02:38

13
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.05.04 | 02:38

14
!!! надежда дойчева- 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! НОВИНИ БГ /// Грозен Мангал. Мангал надежда дойчева че дори си по грозна от плешивио грозник че президенто че румен радев. Ама те че убавицата надка дойчева се нема за мангал. А оно е очевадно че е баш циганин. Констатация.

2023.05.04 | 00:47

12
takia li ti kazaha bokluk gospodarite ti ot koziak e pak sa te izlagali podlogo edna selska darjava niama kak da pobedi iadrena darjava
666

2023.05.04 | 00:38

11
Сестра галева ли ти каза ТОВА, кретеноид??!!

2023.05.04 | 00:24

10
тоя пумпал, май не знае че Русия притежава най богатите области в Украйна, въпреки огромната военна помощ за милиарди от Запада, май не знае че Украйна гори, а не Русия тцтцтц гьотференски разбирач

2023.05.03 | 23:52

9
Този агент е станал сутринта отворил си е компот изпил го на екс и дошъл в студиото да разтяга локуми как Зеленски който фалира и разцепи Европа щял да победи!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини