След взрив: Втори товарен влак дерайлира в Русия

  • 03 май 2023 07:00

  • 1333
  • 4
След взрив: Втори товарен влак дерайлира в Русия
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Втори пореден ден товарен влак дерайлира в руския граничен район Бриянск. Локомотивът и няколко вагона са излезли от релсите във вторник, след като е избухнало взривно устройство.

Няма жертви и пострадали. Трафикът по жп линията е спрян, на място работят следователи.

Влак дерайлира след взрив в Русия

Руските власти нарекоха инцидента "незаконна намеса в работата на железопътния транспорт".

В понеделник при подобен инцидент близо до границата с Украйна дерайлираха локомотив и седем вагона, като вероятно и в двата случая става въпрос за саботаж, извършен от украински партизани.

Росица Валентинова
1333 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.05.03 | 11:17

3
Помните ли как тракаха по клавиатурите като зомбирани, че "всичко е по план"? Нашествениците до Киев - "всичко е по план". Не могат да си зареждат танковете с нафта - "всичко е по план". Принудиха ги да отстъпят от Киев, после от Харков и от Херсон - "всичко е по план". Одеса щяха да превземат - подвиха опашки, ама пак било "по план". Флагманът на черноморския им флот беше вкаран в "специална подводна операция" - пак било "по план". Някакъв Кадиров имаше, дето с ислямистките си главорези щеше да превзема Украйна "по план" - украинските храбреци така го прогониха, че сега не смее да шукне ни с план, ни без план. Но от лятото насам на клавиатурите им дръпнаха шалтера и изтриха израза "по план". Защото план няма и никога не е имало. Има башибозук на нивото на Третия свят, на когото героичният народ на Украйна показа как се защитава Дом и Отечество. И така ще бъде до окончателното освобождение на окупираните от руските агресори територии на суверенна Украйна. Ето това е единственият план. СЛАВА УКРАИНИ! ДОЛУ РУСКИТЕ ФАШИСТИ! ✌️
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.05.03 | 11:24

4
Попитали Радио Ереван: - Коя е професията на бъдещето в Русия? Радиото моментално отговорило: - Учител по китайски език.
Ukraina55

2023.05.03 | 08:42

2
Браво още руски буклуци във АДА отидоха да горят ха ха ха.Само така,страдаи Русия и умираите руски буклуци, щом правите зло със зло висе връща и то двойно повече и сега ще страдате руски буклуци мръсни ха ха ха.Карама сър.Супер много яко ха ха ха.

2023.05.03 | 07:38

1
Руски партизани, не замесвайте украинците. Има достатъчно руски партизани.

Добави коментар

Водещи новини