Кремъл: Нямаме данни за атентат срещу президента на страната ни

  • 27 април 2023 15:16

  • 602
  • 2
Кремъл: Нямаме данни за атентат срещу президента на страната ни
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Ние нямаме данни да е имало опит за убийство на президента на нашата страна Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975", това каза днес прессекретарят на Кремъл Дмитрий Песков, цитиран от израелската медия мигнюз.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13615

"Ние също така нямаме никаква представа за въпросната публикация", каза още говорителят на държавния глава в Москва.

Както вече екипът на novini.bg писа, германският вестник Bild съобщи, че в неделя украинските тайни служби са се опитали да убият руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 с дрон камикадзе.

Опитали да убият Путин тази неделя?

Последвайте канала на

Валери Зайцев
602 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ukraina55

2023.04.28 | 08:50

2
Стига си лъжел бе мустакат педерас,скоро ще гледаш как Путин ще фръкне във въздуха със бомба или със снайпер във главата скапано лайно.Вътрешните му врагове които си спечели и ФСБ част от тях,които подготвят голям атентат да убият Путин ха ха ха.
русия е кенеф

2023.04.27 | 15:31

1
"В плановете на Москва е било заложено да се започне масирана кампания в медии и социални мрежи. Основната ѝ цел е била да се разказва за вредите от членството на Литва, Латвия и Естония в НАТО и ЕС и ползите от сближаването на трите страни с Русия" - Тук се случва същото. МОСКОВСКИТЕ ВАТНИЦИ ДА СЕ ДЕПОРТИРАТ ОБРАТНО В КОЧИНАТА ИМ!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини