Путин посети контролирани от Русия украински региони

  • 18 април 2023 09:05

  • 1343
  • 5
Путин посети контролирани от Русия украински региони
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е присъствал на среща на военното командване в украинската Херсонска област, която е отчасти под контрола на Русия, съобщи Ройтерс, като цитира информация от Кремъл.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13573

Путин е изслушал докладите на командирите на въздушно-десантните войски и на армейската група "Днепър", както и на други висши офицери, се казва в изявлението.

Владимир Путин и Сергей Шойгу обсъдиха военни учения на руския Тихоокеански флот

Посещенията на руския президент в щаба на Днепровската група войски в Херсон и в щаба на Националната гвардия "Восток" в Луганската народна република не са били предварително подготвени, съобщи ТАСС, като цитира пресслужбата на руския държавен глава.

По време на посещенията Путин е изслушал докладите на военните командири за ситуацията в Херсонска, Запорожка и Луганска област.

Това е първото посещение на руския президент в Херсонска област и Луганската народна република. Предишното му посещение в контролираните от руските сили украински региони беше на 19 март, в Мариупол, предава БТА.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1343 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Хохохохохохо :)))))))))

2023.04.19 | 01:44

5
КАКВО ОЩЕ трябва да им се даде на тия нефелници/некадърници/нескопосници/неспособници та ПОНЕ окончателно да отблъснат руснаците – КАКВО ОЩЕ.......??????? Толкова са трагикомични нашарените с портрети/цитати на Хи*тл*ер и св*асти*ки, че трябва поне едно 100 години да се преподава за тази трагикомедия... Числено предимство 10 към 1 - буквално МИЛИОНИ въоръжени до зъби, апропо с по-добро/модерно оръжие от руснаците ; Безкраен поток от влакови композиции с продоволствия - каквото пожелаят им се дава ; НАПЕЧАТОХА им милиарди, които са повече от ЦЕЛИЯ военен бюджет на Русия, апропо, тия напечатани хартии помпат и световната инфлация - фиата може да го печата 4 - тия Райх колкото си иска, но крави/прасета/кокошки и посеви с пшеница/царевица/ориз - НЕ МОЖЕ... На фона на всичко това, Специалната Военна Операция (такива бяха и Пустинна Буря и Шок и Ужас...) се води НА ТЕХЕН ТЕРЕН - апропо се ГОТВЯТ 8 ГОДИНИ трагикомиците за битка... Абе... ТРАГИКОМЕДИЯ с една дума... Да сте МИЛИОНИ, а да те бият ШЕПА затворници и старци-фермери от Донецк... И да те бият с техника на 60 ГОДИНИ... Грандиозен СРАМ и ПОЗОР за украинците и американците е това - ГРАНДИОЗЕН...
На снимката не Путин

2023.04.18 | 10:12

2
А сам Ленин от Германия.
руди

2023.04.18 | 14:34

4
Аз съм Тошо от България
При истински Путин руснаци живее стабилно и не бед

2023.04.18 | 11:42

3
Това или Путин в младоста си или Путин воскресе.

2023.04.18 | 09:18

1
КЪДЕ СА СНИМКИТЕ ,КОИТО ДОКАЗВАТ ,ЧЕ Е БИЛ ТАМ? ТОВА Е ПОРЕДНАТА БОЛШЕВИШКА ДИМКА! ПУТКИН Е В НЯКОЙ ДЪЛБОК БУНКЕР!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини