Руски изтребител е ескортирал германски самолет над Балтийско море

  • 13 април 2023 06:58

  • 1278
  • 5
Руски изтребител е ескортирал германски самолет над Балтийско море
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Руски изтребител е ескортирал германски военен самолет над Балтийско море, приближил граница на Руската федерация, съобщи Франс прес, позовавайки се Министерството на отбраната в Москва.

От там заявиха, че е изпратен изтребител Су-27, за да предотврати "нарушаването на държавната граница".

Екипажът на руския изтребител идентифицирал въздушната цел като базов патрулен самолет R-3C "Орион" на германските военноморски сили, пише БНР.

Русия изстреля ракета

Той не е пресякъл границата, добавят от Москва.

От руското военно министерство добавят, че руският изтребител е извършил полета си "без... опасно приближаване" към германския самолет.

Росица Валентинова
1278 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2023.04.13 | 19:13

5
Помните ли как тракаха по клавиатурите като зомбирани, че "всичко е по план"? Нашествениците до Киев - "всичко е по план". Не могат да си зареждат танковете с нафта - "всичко е по план". Принудиха ги да отстъпят от Киев, после от Харков и от Херсон - "всичко е по план". Одеса щяха да превземат - подвиха опашки, ама пак било "по план". Флагманът на черноморския им флот беше вкаран в "специална подводна операция" - пак било "по план". Някакъв Кадиров имаше, дето с ислямистките си главорези щеше да превзема Украйна "по план" - украинските храбреци така го прогониха, че сега не смее да шукне ни с план, ни без план. Но от лятото насам на клавиатурите им дръпнаха шалтера и изтриха израза "по план". Защото план няма и никога не е имало. Има башибозук на нивото на Третия свят, на когото героичният народ на Украйна показа как се защитава Дом и Отечество. И така ще бъде до окончателното освобождение на окупираните от руските агресори територии на суверенна Украйна. Ето това е единственият план.
Ukraina55

2023.04.13 | 08:49

2
Ако руския пилот беше се сблъскал със германския самолет,руския изтребител щеше да изчезне от радара и да падне на морското дъно свален от германския самолет.Ако германския самолет беше застрашен от руския самолет,руския пилот ще ше да бъде свален на морското дъно ха ха ха.
Ukraina55 е педераса Еми

2023.04.13 | 09:52

4
ха ха ха
Хаха

2023.04.13 | 09:43

3
Американския дрон за 80млн.евео къде в
педераса Еми си набутал щраусово яйце

2023.04.13 | 08:10

1
в анала

Добави коментар

Водещи новини